Paweł
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Paweł
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
jak kto ma nie halo pod kopuła to te leki nie klepią się, nie czujesz fazy tylko jest po prostu normalnie zaś jak jesteg okgarniety to odczujesz rekreacje tych wspaniałych i kurewskich zaraz substancyji
@lufa9999A nie masz tych klonów po prostu mocno przeterminowanych?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Paweł
Nie odczuwam działania pregabaliny a może mi się tak wydaje, bo zażywam ją na noc. Jutro mam wizytę u lekarza, ciekawe co powie i jaki ma plan schodzenia z clonazepanu. Myślicie, że powinienem pregabaline zażywać też rano?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.