Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
Kilka razy w życiu miałem okazję spróbować koksu, zawsze z innych źródeł. Tylko raz trafił mi się w białej jak śnieg grudzie. Nigdy nie zapomnę jak to mnie wtedy wystrzeliło, najczystszy jaki miałem okazję próbować, wtedy dopiero zrozumiałem dlaczego koks się ceni.
Taki mi się marzy :)
  • 276 / 31 / 0
Keton z przewagą sero, po którym da się spać.
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 515 / 71 / 0
Po filmiku adama (PS) na którym unboxuje legalnie nabyte, okraszone kanadyjską plakietką akcyzy zioło pakowane w tych nieproporcjonalnych białych pojemniczkach na których podana jest ilość CBD i THC, to właśnie legalnie zamówiona na chatę mj.
  • 2198 / 715 / 0
Hydromorfon, najlepiej łatwy do przerobienia do iv. Może w tym roku się w końcu uda ogarnąć.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 0 / / 0
czysciutkie MDMA
  • 8103 / 911 / 0
marihuana z bardzo wysoka ilością CBD i prawie zerowa THC.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 13 / 1 / 0
Hydro kodon/morfon
heroina (ta China white)
ketamina
  • 1864 / 700 / 0
03 lutego 2019Gandalfinio pisze:
heroina (ta China white)
To nie heroina, tylko analog fentanylu (alfa-metylofentanyl).
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 49 / 15 / 0
Jedynie feta, taka jaka mam teraz. Tylko bez skutkow ubocznych. Wtedy bylbym szczesliwy do konca zycia.
  • 1180 / 399 / 0
koks, miałem okazję spożycia-, ale jakaś bariera psychiczna nie pozwoliła mi, ale wszystko przed nami; wszak tylko jeden raz odwiedzamy świat
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.