Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
2-oxo-pcm w tabletkach tez było metoksy fenicyklidyna 3-MeO-PCP. Zostałem złapany z tymi tabletkami i tak wyszło biegłym na obydwu testach bo zażądałem powtórki.
25 stycznia 2019vlkodlak pisze: @rroman Ile trwał cały trip?
20 listopada 2018mrarm pisze: NA tolerkę na dyso polecam dziurawiec, dawki 4-6g przez tydzień, pomaga.
Sprawdzone u 2 osób.
-----------------------------------------------
Wrzucę tu tylko link, bo miks poszedł.
post3168756.html#p3168756
Scalono. taurinnn
Mam jakiegoś wirusa prosze o polaczenie postów w jeden.
Akurat mój ulubiony V ma teraz w ofercie 2-FDCK.
Przeglądając ten temat nic ciekawego nie idzie się dowiedzieć, większość komentarzy to dyskusje między użytkownikami.
Więc co do tego mam kilka amatorskich pytań.
1-Jakie dawkowanie? po ile mg? lepiej donosowo czy rozpuścić w napoju i wypić.
2-Jaka jest po tym bania, czy to euforyk? stymulant? czy benzo?
3-Ile czasu trwa "faza" po jednej krese/bombce?
4-Czy po tym jest zjazd, czy jednak normalnie bez zjazdu się obchodzi.
Weźcie mi to opiszcie jak możecie.
Sorry za takie pytania, ale przeglądając ten dział to większość komentarzy to dyskusje między użytkownikami.
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.