Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
30 grudnia 2018QumilanceR pisze: Według mnie 1, 2 i 3 zdjęcie odpada, nie zjadłbym tych grzybków.
4 i 5 łysiczki na 1 000 000 %.
Te świeże co wrzuciłeś 3, 4 i 5 zdjęcie to Łysikeny.
Jeżeli chodzi o pierwsze dwa zdjęcia, według mnie to kołpaki.
Suszone łysiczki w moim słoiku mają kolor złoty. Te ciemne u Ciebie sml to przypuszczalnie kołpaki.
Pozdro.
Powiem tylko tyle, te ciemniejsze, to nie są łysiczki.
sml197 nie rób se nadzieji, wypierdol to do kosza, ja bym tak zrobił dawno temu.
Tamte które wskazałem możesz wpierdalać garściami, bo to pewniaki.
Za niedługo wyjeżdżam do Holandii na dłużej i nie ukrywam, że bardzo chciałbym ustrzelić tam "Holenderskie łysiczki".
P.S. Widziałem już grzybki podobne do łysiczek, które zmieniały kolory, a nie były Łysicami. Pozdro.
choć teraz przyglądam się niektórym i mam lekkie wątpliwości ale wśród nich ewidentnie widzę łysiczki
Nazbierałem troche bo nieznam się na grybach, nigdy nie jadłem tych psychodelicznych. Więc zanim sie okaże że to jednak nie te proszę aby ktoś kto się zna rzucił okiem na to co znalazłem zanim je wyjebie bo moze akurat to te których pożądamy hehe :D
Załączam zdjęcia na których są chyba 2 rodzaje. Te po 4 na zdjęciu są takie lepkie i wydają mi się bardziej ok niż tych co jest wiecej na innych fotkach. Pozdrawiam i czekam na wsparcie
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.