Smoke so much weed, you wouldn't believe
Albo zaakceptuj że palą, albo się od nich odetnij, kłócić się i wmuszać im czegoś na siłę nie ma sensu.
Szlugi jeszcze bardziej podbijają dopamine.
A to tylko zejście po tygodniu ciągu. Marihuaniści to mają klawo jednak
Dobra juz koniec, dajcie mi już zdrowy sen, obiecuję, że będę pokorniej palił. A może się wyzwolę całkowicie?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
22 stycznia 2019pomasujplecki pisze: Fizycznie też nie jest przyjemnie po dłuższym ciągu, własnie mam po raz kolejny nieprzyjemność.
Wypisuję objawy z pierwszej ręki:
- bezsenność
- poty
- libido
- metaliczny posmak w ustach
- przyśpieszone myślenie
- chwiejność emocjonalna
- bąki (ale to taki mały szczegół)
Wszystko w granicach normy, ale bezsenność to taka oliwa do pieca przy tych objawach, katalizator.
Drogie one dosyc sa i dochodzi do tego jeszcze wysylka.Jakies sladowe ilosci THC one z reguly maja,wiec moga wlaczyc cisnienie na jaranie i faza po nich chyba jest ledwo co wyczuwalna .
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zdrowe jedzenie, SPORT, zajmij sobie czymś mózg (czytanie, nauka, praca).
Nie stosuj niczego jako środków pomocniczych w rzucaniu trawy a zwłaszcza BENZO, bo się WPIERDOLISZ i tyle będzie z rzucania. Organizm tak ma, że jak przestajesz coś brać to musisz zapłacić cenę (im dłużej brałeś, tym wyższa ona jest).
Pozdro, 420 (ale z umiarem).
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.