Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Wychodzi , że chyba dobrze myslałem - nie masz dojscia do a-pvp.
zostawiam ten post. Reszte pytan czy to alfa kierujcie do tematu identyfikacja srodka stteetart
Dziś tak. Myślę o apvp. Kurde jak to było zajebiscie pomimo tych całych schiz, paranoi itp i tak myślę myślę
I kurwa przecież kiedyś jak. Mialem fazę i 25g apvp to wkrecilem Sobie ze zaraz przyjdą i zabiorą mi ją. I zacząłem dzielić to na małe porcje po 1g do. Zipów i chować po domu. Większość kiedyś już znalazłem ale przypomniałem sobie dziś ze bylo jeszcze jedno miejsce.
Wiec idę dziś i rozbrajam wieszak drewniany na kurtki. Taki z listewek przy ścianie zmontowany.
I co??
Haaaaa znalazłem 6 worków po 1g każdy APVP od kogo? Od auuu Auuuu
Bo w tamtym czasie tylko od niego brałem.
Teraz pytanie czy to jeszcze będzie klepac?
Kryształy zasniedziale lekko ale takie były w sumie.
No nic trzeba testy zrobić
Nie podawaj nazw vendorow- warn-stteetart
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
https://zapodaj.net/28dec35436978.jpg.html
https://zapodaj.net/0ce1d8fda4274.jpg.html
https://zapodaj.net/1f622cd1212bb.jpg.html
Ja bym się nie pytał czy działa tylko kruszył to gówno !:D
"Rutyna to rzecz zgubna "
Największa dawka w ciągu to 5g alfy w nie cale 48h i również brak benzo.
Teraz jestem zabezpieczony mocno i staram się nie wpadać w ciąg xD
A jeszcze lepszy paradoks jest taki, że Diabeu zarzekał się iż jest czysty, to jak to w końcu jest?
Nie ćpaj tej alfy, korci, ja wiem.. Ale na końcu drogi będzie tylko płacz, zgrzyt i lament..
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.