Później skrobnę coś dłuższego na temat działania tapentadolu na mnie.
Ta noradrenalina ma swoje plusy i minusy.
I w ogóle to miałem przerwę od większych dawek mocniejszych opio (ale niezbyt długą, ze dwa czy trzy tygodnie, chyba) i powrócił, przynajmniej ułamek, tego przyjemnego odbioru muzyki ze słuchawek, jak się jest na opio... Tęskniłem za tym.
No i trochę czuję się odrealniony, a czasem zacinam się jak coś piszę, bo nie mogę ubrać myśli w słowa. Mam też delikatne omamy pokroju "oddychających" przedmiotów/ścian.
Dodam też, że jak wziąłem dzisiaj tapentadol, to już miałem w swoim organizmie około 1mg klonazepamu.
15 listopada 2018GG Allin pisze: Z tramadolem jest podobnie, robi się taki glut - z czego może da rade wykorzystać z 10% (o ile część faktycznie się rozpuściła).
Po czasie ta noradrenalina zaczęła być po prostu irytująca. Jak na początku to jakoś się łączyło z typowym opioidowym flow, tj. aktywizacją, to po kilkunastu minutach miałem już dość tej stymulacji.
O dziwo złapałem ze dwa małe noddy, ale w sumie to brałem to nad ranem, a obudziłem się o pierwszej w nocy.
Te omamy i derealizacja były nieciekawe. Czułem się trochę jak na poranku po ketonowej nocce. Euforia fajna, dobrze wyczuwalna, ale przez tę pustą stymulację nie mogłem jej wykorzystać i nie czułem się, no, ugrzany.
Słuchanie muzyki odpuściłem jakoś po trzydziestu minutach, bo po prostu już mnie to irytowało, co mi się nigdy na opio nie zdarzyło, bo kocham ten miły odbiór dźwięków na opio.
Czy oprócz podbijania oxycontinu Palexia podbija także inne opio? Mam na myśli kodeinę.
Czy sama w sobie daje jakąś fazę ??
Mam jeszcze 200 mg
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Lepiej sobie zachomikować do czegoś lepszego
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Poza tym, czy bezpieczne jest branie tapentadolu przy kuracji antydepresantami, a konkretnie trazodonem? Czy tu nie będzie interakcji? Trazodon jest SARI, tapentadol NRI, ale w sieci można wyczytać, że coś tam niby działa na serotoninę, ale nie aż tak jak tramadol.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.