ODPOWIEDZ
  • 144 / 8 / 0
Witam. Jestem nowy w temacie. Przepraszam, że wrzuciłem to tutaj, ale chyba nie ma do tego odpowiedniego tematu. Mam 2 lampy. Jakiego rodzaju jest ta okrągła i ta prostokątna? :D Z góry dzięki! Nie mogę wstawić zdj (chyba za wysoka rozdzielczość), to podsyłam link: https://photos.app.goo.gl/1Wr2sUQhSgGy8aMg6
  • 377 / 42 / 0
Ta prostokatna to halogen 150w odrazu usmazysz krzaki a ta druga tuba to jakies archeo do niczego nie przydatne. Obie do wyjebania chyba ze bedziesz robil remont :D
  • 144 / 8 / 0
Poleciłbyś żarówkę do uprawy 10x Auto AK 2.0? Planuję zrobić boxa 1.1m x 1.1m x 1.5m. Planuję kupić tanią używaną HPS 400W i wsadzić nową żarówkę Osram/Philips.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.