Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zrób sobie pół roku przerwy i będzie fajnie.
1. Dluzsza przerwa, az tolerka sie obniży.
2. Miks z czyms, co kumuluje dzialanie DXMu - np. sok grejpfutowy, alkohol.
3. Poczuć w sobie odkrywce i zapoznac sie z tym watkiem - http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 29#p175229 :)
2. Miks z czyms, co kumuluje dzialanie DXMu - np. sok grejpfutowy, alkohol.
Ja na Twoim miejscu odstawiłbym dexa na jakieś pół roku.. może znajdź jakiś tymczasowy 'środek zastępujący'?
W ogóle to jak długo walisz dxm co 2-3 tygodnie? Pytam, bo się sam zastanawiam, jak szybko rośnie tolerancja..
§h¶ôňgĽéĐ.
co do soczku grapefruitowego...na mnie dxm działa mocno, a z soczkiem np. jeśli wezmę 20tab. to poczuję 40tab. xD
polecam, może Ci pomoże :-D
te wszystkie opowiadania o tym, że nie ma niby tolerancji na dxm to jebane bajki
ja mam swój sposób, ale nikomu nie polecam - po żołądku na 100%
jak tylko poczuję się głodny - ze 2 jogurty i lecę z dxmem - co 15 tabletek kieliszek czystej
do pakowania takiej ilości trzeba dojść stopniowo za każdym razem zwiększając ilość dxmu - żeby po prostu fazę pamiętać. Przy dużych ilościach są już takie blackouty, że nic się nie pamięta.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.