Dzieki za odpowiedz z góry!
/Przeniesiono do odpowiedniego tematu. Używaj proszę nazw substancji, nie nazw handlowych. Z góry dzięki!/ misspill
I używaj nazw substancji na przyszłość: nie trittico tylko trazodon.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
07 stycznia 2019Mondeeste pisze: Czy miks kodeiny, małej dawki DXM i ssri jest szkodliwy dla mózgu? Czy zwiększa się wtedy ilość działań niepożądanych?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Bo zamówiłam 3cmc na spróbowanie od nowego vendora, i nie wiem czy po prostu taki chujowy sort (nie daje mi żadnego wejścia po sniffie, działa głównie noradrenalinowo i dopaminowo jakby był jakimś hexenem), czy to rzeczywiście dalej wina esci...
Chociaż słyszałem, że hardkorowym wyjątkiem był niejaki 4,4'-dmar, co dawał 12h czysto serotoninowej bani. Niestety nie było mi dane go spróbować :( , ale pewnie w chuj neurotoksyczny, ale nie wiem.
Pozdrawiam
11 stycznia 2019jogurt pisze: 3cmc to szajs. Jak możesz go w ogóle empatogenem nazywać? Bez pierścienia w pozycji 3,4 to chuj a nie empatogeny.
Ale pocieszasz mnie, że to nie wina leków. Dziś przychodzi do mnie 3mmc, może zadziała (a raczej powinno zadziałać).
Na marginesie, po terapii ssri się w empatogeny bawisz... poprawa ci się znudziła?
Pozdrawiam
Empatogrnów nauczyłam się brać z umiarem, metodą prób i błędów.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.