Mam 1500mg tramadolu, 600mg kodeiny (niestety thiocodin tabletki) i dużo klonów (i depakine chrono). Jak to dzisiaj połączyć żeby było bezproblemowo?
Wczorajszy mix 1000mg tramadolu i 450 mg kody oraz 4 mg klona był przyjemny tylko przeszkodziło mi trzęsienie się które pojawiło się dużoo później (zbiłem je dodatkowym 1 mg klona pod język). Akcja serca i oddech były w normie.
Na marginesie, takie nakłady, masz tolerke czy jednorazowy wyskok? Bo no to troche sporo jest.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Probowalem rozcienczyc, zmienic igle, zmienic strzykawke, naprawde szkodxza mi tej morfiny.
Wlasnie pora na ostatnia probe, krew jest rozciesnczocana w 2xsm2l strztkawkach, ja kupie 0.6mm igly i 5-10ml strzkkawki i sprobuje kolejny njraz przefiltrowac, ostatnia szansa. Jak sie rnie ddda to turdno i tak jestem srogo ugrzany %-D
szkoda ze nie mam dojsc w WWA
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.