...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 321 / 20 / 0
Szkoda czasu na detoks po to zeby zbic tolerancje jak chce sie dalej cpac czy tam łoić. Tylko przerwa w życiorysie a potem bedziecie dalej jechac z tym koksem tylko ze dacie czadu mocniej bo bedziecie troche postawieni na nogi. Chyba ze nie macie pracy to wtedy idzcie i potraktujcie to jakowypoczynek bo żryc dostaniecie pod nos, matka wam nie każe posprzątac pokoju ani wynieść śmieci... Ja wolę jednak mieć robote i resztki godności i honoru, choc z tym pierwszym pod wplywem bywalo roznie:-D
  • 2198 / 715 / 0
07 stycznia 2019UJebany pisze:
A po kilkunastu dniach tolerka wraca do wcześniejszego poziomu.Takie trochę oszukiwanie siebie.
Zależy bardzo od przypadku, do 6-8 mg klona na dobę póki co nie wróciłem, ale też klonów nie biorę codziennie tylko na specjalne okazje. W najgorszym cugu też opio waliłem więcej niż teraz i nic ale to nic mi to już nie dawało poza zabiciem skręta. To wszystko było dawno, ale jakbym miał lecieć dalej na takich dawkach to albo bym się wypstrykał z hajsu albo odjebał coś grubego i trafił do pierdla/ośrodka/psychuszki.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1008 / 204 / 2
Jak się ma 20 lat to można napierdalać ciągi i póki nie przedawkujesz to nic Ci nie jest. Koło 30-stki już tak różowo nie jest, organizm już nie jest taki mocny, przynajmniej u mnie i po prostu detoksy co jakiś czas są konieczne, żeby w ogóle żyć dalej. Może jakbym ostatnie 10 lat bardziej o siebie dbał to bym sobie teraz mógł pozwolić na więcej, ale czasu nie cofnę, więc trzeba sobie jakoś radzić.

Pobyt w psychiatryku (detox) wcale nie jest taki zły i myślę, że każdy ćpun powinien zahaczyć o to miejsce.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 567 / 51 / 0
U mnie dzisiaj bylo jarane :liść: ,drugi raz w tym roku sie objaralem i jutro 3 bo zostalo cos na jutro.W moim przypadku detox to jedyne od :liść: i :wino: ,bo tylko to biore i to rzadko kiedy,ciagami.To,co bralem w zyciu procz tych dwoch, mozna na palcach jednej reki policzyc , do tego nigdy nic w nosa nie walilem :amfa: ,tylko ze 3 razy maczana czastka boga,raz gaz do zapalniczek,klej,galka muszkatolowa i raz hasz,w ktorym watpie zeby THC bylo,ale sam nie jestem pewny.Wiec dla mnie detox, nie jest jakos mega drastyczny,ale doly jakies czy cos mozna lapac,gorsze nastroje,cisnienie na mj czy % itp .
THC :liść:
  • 8103 / 914 / 0
Odstawiam trmadol i kodeine.Tramca mam tylko w preparacie Zaldiar a nie chce mi się robić ekstrakcji i na dodatek nie mam warunków a koda tylko w tabletkach musujących.
W oby przypadkach wiąże się z tym, ze musiałbym zjadać ogromne ilości paracetamolu co jest w chuyyy szkodliwe.
Adios opiáceos !
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1893 / 182 / 0
Ja odstawiłem WSZYSTKO.
Obecnie lecę na neuroleptykach i antydepresancie.
Jest dobrze, spokojnie, stabilnie, śpię dobrze, wszystko w normie.
Nie ma głodu używek ani natrętnych myśli krążących wokół tematu.
Gdyby ktoś mi zaproponował ćwiarę klefa lub pół kilo kiełbasy, bez wahania wybrałbym kiełbę. Najlepiej podwawelską albo jałowcową :-p
  • 2198 / 715 / 0
To dobrze dla ciebie, z takim gastro jakie jest po neuroleptykach to z tą kiełbasą nic dziwnego. Ja mam gorzej w takich sytuacjach bo antydepresanty (a przerobiłem ich sporo już) mi wyjebują zachowania w stronę "jestem bogiem", a neuroleptyki robią ze mnie niefunkcjonalne zombie. W tamtym roku odstawiałem opio i wytrzymałem bez tego typu leków, ciekawe jak w tym pójdzie.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 522 / 64 / 0
Spróbuj miks antydepów z niskimi dawkami neuroleptyków lub stabilizatorów. Czasem uda się wstrzelić z leczeniem.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Kiedyś podsunę taki pomysł psychiatrze. Dzięki za poradę, może się przydać.
  • 5981 / 1234 / 43
Ile trwa szpitalny detox alkoholowy ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.