28 lat, brak kobiety, potracone znajomości. 3 rok z rzędu spędziłem sam Sylwka i praktycznie każdy weekend. Brak stabilnego zatrudnienia tylko od jednej roboty do drugiej. Nawet stare ćpuny z którymi często się spotykałem zerwały ze mną kontakt przez moje ciągu alkoholowe i alkoholowe odizolowanie. Nie chcą odnawiać kontaktów. Bo kto by chciał odnowić kontakt z człowiekiem, który w środku imprezy zejszczał sie na stół, klnął na wszystkich i zaczął spijać wszystkim alkohol. Z osobami gadam tylko w pracy. Na czacie na FB tylko "wyświetlono", gdyż odnoszę wrażenie, że osoby uważają, że jestem najebany i dlatego piszę.
Po ciągłych weekendowych izolacjach w pracy w towarzystwie innych dostaję pobudzenia. Czuję się szczęśliwy, że jestem w gronie ludzi. Dostaję słowotoku i często pierdolę bez sensu. Może to też wina różeńca górskiego, którego jem w dużych ilościach.
Te życie przeszłością tyczy się lat 2010-2014 kiedy studiowałem i prowadziłem ćpuńskie i luźne tryby życia. Kiedy jednak przyszła pora wyhamować i uświadomić sobie, że pora wziąć się za dorosłe życie wszystko się spierdoliło i poleciałem w %.
Jestem po odwyku alkoholowym, który był w lutym 2018, ale oprócz tego nic nie poprawiło się.
Wybierz się tez na terapie indywidualna.Bys mógł się wygadać o swoich problemach.No forum na ma psychologa ( chyba ) wiec miałby kto Ciebie wysłuchać, doradzić w rożnych sprawach.
Z fartem ziom !!
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
07 stycznia 2019kalafior91 pisze: Od jakiegoś czasu mam chwilowe, ale mocne doły, szczególnie zaraz po przebudzeniu.
28 lat, brak kobiety, potracone znajomości. 3 rok z rzędu spędziłem sam Sylwka i praktycznie każdy weekend. Brak stabilnego zatrudnienia tylko od jednej roboty do drugiej. Nawet stare ćpuny z którymi często się spotykałem zerwały ze mną kontakt przez moje ciągu alkoholowe i alkoholowe odizolowanie. Nie chcą odnawiać kontaktów. Bo kto by chciał odnowić kontakt z człowiekiem, który w środku imprezy zejszczał sie na stół, klnął na wszystkich i zaczął spijać wszystkim alkohol. Z osobami gadam tylko w pracy. Na czacie na FB tylko "wyświetlono", gdyż odnoszę wrażenie, że osoby uważają, że jestem najebany i dlatego piszę.
Po ciągłych weekendowych izolacjach w pracy w towarzystwie innych dostaję pobudzenia. Czuję się szczęśliwy, że jestem w gronie ludzi. Dostaję słowotoku i często pierdolę bez sensu. Może to też wina różeńca górskiego, którego jem w dużych ilościach.
Te życie przeszłością tyczy się lat 2010-2014 kiedy studiowałem i prowadziłem ćpuńskie i luźne tryby życia. Kiedy jednak przyszła pora wyhamować i uświadomić sobie, że pora wziąć się za dorosłe życie wszystko się spierdoliło i poleciałem w %.
Jestem po odwyku alkoholowym, który był w lutym 2018, ale oprócz tego nic nie poprawiło się.
Te myśli są najbardziej intensywne po przebudzeniu i zwykle wstaje jakiś znerwicowany i zlękniony
Co do wyjscia z przegrywu, to musisz sobie opracowac znajomych. Teraz to jest proste, instalujesz tindera i dajesz, musisz podbic do kazdej mozliwej laski i kazda namowic na randke. Jak juz przerobisz wszystkie, to jakas jedna sie znajdzie. Zagadaj ja dobrze i to wystarczy, jak sie bedzie dobrze gadac to i bedzie sie dobrze dymac.
- skutek niewyspania:
a) zbyt dużo światła w nocy
b) używki wydłużające zasypianie/skracające sen
c) pora zimowa, gdy słońce wstaje późno (jedyną metodą jest kupienie lampy imitującej światło słoneczne i ustawienie programatora przed obudzeniem)
- skutek niewystarczającej ilości aktywności fizycznej w dzień (w tym niewychodzenie na dwór) w tym ekspozycji na światło słoneczne
- korzystanie z urządzeń emitujących niebieskie światło i silne pole elektryczne (2h przed snem)
- destabilizacja biorytmu dobowego używkami/lekami/depresją
- w badaniach, z którymi kiedyś miałem do czynienia, zawarta była wzmianka, że osoby z depresją siedzą dłużej w nocy (siedzą po nocach), bo wtedy wydziela się większa ilość serotoniny, przez co następuje efekt autoantydepresyjny, co nie zmienia faktu, że znika od razu po zaśnięciu
- niewłaściwa dieta
- stres związany z niepewnością nowego dnia oraz prokrastynacja negatywnie oddziałują na samopoczucie z rana
- przyjmowanie kofeiny bezpośrednio po obudzeniu, kofeina zwiększa poziom stresu
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.