ale mimo to odstawia się zmniejszając dawki..
Leczyć - leczy ( na jakiś czas), pomaga.. ale to i tak moim zdaniem leczenie objawów,
a nie przyczyn występowania zaburzeń.
Bo w końcu dlaczego są nawroty...
To "gówno" trzeba wycisnąc jak pryszcza, a nie przysypywać piaskiem,
bo gdy tylko zawieje mocniejszy wiatr...to wiadomo.
I ja własnie odczuwam, że sertralina mnie przyćmiewa i zamyka na świat.
To już lepiej ćpać depresanty, jest to samo, plus dobra, przyjemna faza :-)
Chyba, że ja już nie widzę niczego sensownego, poza opioidowym snem.
makowy_heban pisze: I ja własnie odczuwam, że sertralina mnie przyćmiewa i zamyka na świat.
To już lepiej ćpać depresanty, jest to samo, plus dobra, przyjemna faza :-)
Chyba, że ja już nie widzę niczego sensownego, poza opioidowym snem.
Ograniczyłem ćpanie do minimum (przez ten czas w ogóle nie wrzucałem tramalu i benzodiazepin, tylko kilka razy kodeinę i co parę dni 10mg zolpidemu nasen)
Efekty uboczne minimalne. (początkowo: rozszerzone źrenice, spadek łaknienia, suchość w ustach) ale dosyć szybko ustąpiły
znacznie zmniejszyła mi się senność w ciągu dnia, dzięki czemu lepiej mi sie uczy, i mam większą chęć do pracy.
niestety póki co w ogóle nie odczuwam poprawy nastroju :/ doły i lęki pozostały
diagnoza psychiatry - nerwica jakaśtam. proponuje mi udział w psychoterapii :) ale nie mam na to czasu, chęci ani pieniędzy.
Mam nadzieje ze działanie leku trochę się rozkręci. Być może zwiększę dawkę do 75/100mg.
ksionc pisze: widzę codeine że chuja się wyleczyłeś tą sertraliną
Dziękuję za uwagę.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.