wygranych jest kilku, przegranych miliony, o których nikt nie wie.
a co do dobrego endokrynologa, to prawda, ciężko znaleźć. a jak już usłyszy sterydy, to ma winnego.
nawet nie wiem, czy to nie gorsze niż narkotyki.
23 grudnia 2018andaluzja pisze: Jak się ktoś bierze od dupy strony to jest eksperymentowanie. Temat jest tak przerobiony, że większość problemów można ominąć przy stosowaniu odpowiedniej profilaktyki i trzymania ręki na pulsie (w cudzysłowie oczywiście). Do tego dochodzą kwestie osobnicze, różnie ludzie reagują, inne mają organizmy i u kogoś może coś tam siedzieć, a przy takich zabawach to szybciej wychodzi. No i oczywiście pomijam naprawdę grube bomby, ale to nie o takim poziomie tutaj, zdaje się, mowa.
23 grudnia 2018OdwiertKorzenny pisze: Up
Jak sobie z tym radzisz ?
Ja odczuwam wyraźnią poprawę po provironie,
podobno masteron dobry też
25 grudnia 2018Tom Gruz pisze: Witam. Co sądzicie o jednoczesnym byciu na lekach SSRI (paroksetyna) i kłuciu teścia enana e4d? Wcześniej byłem na bombie od marca do sierpnia. Leciał wtedy właśnie enan, do tego boldek i pod koniec tren ace. Teraz hormony w normie, od miesiąca jestem na antydepresantach i nie wiem czy na kuracji SSRI mogę sobie zaszkodzić sterydami. Konkretnie leczę fobie społeczną.
25 grudnia 2018OdwiertKorzenny pisze:Podbijam25 grudnia 2018Tom Gruz pisze: Witam. Co sądzicie o jednoczesnym byciu na lekach SSRI (paroksetyna) i kłuciu teścia enana e4d? Wcześniej byłem na bombie od marca do sierpnia. Leciał wtedy właśnie enan, do tego boldek i pod koniec tren ace. Teraz hormony w normie, od miesiąca jestem na antydepresantach i nie wiem czy na kuracji SSRI mogę sobie zaszkodzić sterydami. Konkretnie leczę fobie społeczną.
Od razu mówię - w przypadku nawet najsłabszych SSRI - tren odpada, z kolei deca/npp z ogromną uwagą, choć też bym nie polecał, no chyba, że pod kontrolą kogoś, kto wie co robi (nie mam na myśli trenerów czy zawodników - to idioci jeśli chodzi o takie tematy, rzecz jasna nie wszyscy)
SSRI robi z Ciebie impotnenta, SAA bez CO NAJMNIEJ roku dyscypliny - treningu, diety, zalanie wodą i depresja / agresja.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.