-------------------------------------------
powiem chlopaki, gotuje robi sie glut.... jak tramal cos... coprawda gorzki roztwor ale malo z tego chyba idzie, nie wiem nie powiem...jakby ktos sie orientowal prosze mi pomoc jakbym to mogla rozrobic, nie robi sie caly glut tylkot abletke cala gotuje jak oxycontin i potem jak ja rozgniatam jak sie z oksy robi gdy sie rozrzeje to sie nie rozpada tylko takie glutowe syfy... nie wiem zmieszalam z dormicum to nie wiem ile tam bylo oxy a ile dormi mnie poklepalo no ale wzielam 3 u mnie wdomu z chlopakiem on twierdzi ze to raczej p.o mamy brac. powiedzcie mi jaka biodostepnosc tego produktu... [mention]DexPL[/mention] moze Ty sie orientujesz.... w jaki sposob to zarzywac...mieszelam z majka tez pierwszy raz wiec skreta nie bylo, ale znow nie wiem, sprobuje jeszcze na czysto albo z kwaskiem moze? cholera wie... prosilabym o pomoc, bo jak tamm to sie wchlania 30 pro doustnie to pier**le walne w kanal jak chociaz z 60 jest biodostepnosci... zalezy mnie pomozcie moze na zagrancznych forach ktos o tym pisal ?
Scalono. taurinnn
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
19 grudnia 2018DexPL pisze: Oxydolor to shit. Najgorszy temat na rynku. jak accordeo jest lepszy. Nigdy go nie kupuj. Oxycontin od mundifarmy jest to prawilny towar. Jeden z najlepszych na rynku (chyba najleszy do brania p.o.)
Dlaczego oxydolor to syf? Miałem za kazdym razem bo do innego nie mam dostępu i jestem ciekawy teraz.
by kometh
21 grudnia 2018Kometha pisze: abletke cala gotuje jak oxycontin i potem jak ja rozgniatam jak sie z oksy robi gdy sie rozrzeje
@toxic1337 oxydolor to syf, bo sie bardzo kiepsko przerabia do stukania
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
22 grudnia 20183ldritch pisze:gdzie się tak robi? weźże dziewczyno to pokrusz przed gotowanie, na bank wiecej wyciągniesz, co to za patent w ogóle całą pigułe gotować21 grudnia 2018Kometha pisze: abletke cala gotuje jak oxycontin i potem jak ja rozgniatam jak sie z oksy robi gdy sie rozrzeje
@toxic1337 oxydolor to syf, bo sie bardzo kiepsko przerabia do stukania
Zrobiłem research po znajomych i wyszło mi że są dwa rodzaje Reltebonu. Jeden nazwijmy go "stary" który da się rozrobić i walić i.v. Jest też i "nowy" zrobiony częsciowo na metodę USA który zawiera w sobie dodatki które uniemożliwiają rozpuszczenie tabletki i podanie i.v.
\Musiałaś trafić właśnie na ten drugi, skoro glut się robi.
Na naszym rynku podobnie jest z Palexią. Wspaniale działa do oxy, ale nie da się przerobić na i.v. bo glut wychodzi.
Nauczka na przyszłość. Kupowac tylko znane marki:P
by kometh
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.