18 grudnia 2018oxy77 pisze: Ten oxy od firmy laankacher czy coś w zadnym wypadku nie da się go przerobić bo jest jak gumką do mazania przy olowkach i nawet tego poruszyć się nie da tylko do jedzenia. Dodam jeszcze że ktoś myślący zauważy od razu ze z tabletka jest coś nie tak i nawet nie będzie próbował a ty koleżanko to chyba cała tab na łyżce gotowalas %-D
//edit pozatym wakacje spedzam w holandii, wiec pare specjałów się posmakuje zwłaszcza że jest doktorek z ktorego uslug korzystala bliska mi osoba co dala mi pare tych tabsow ;)
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
by kometh
by kometh
Oxycodon Reltebon 40 mg - a to cóś ? nadaje sie .. do czego,? dobre?
da mi ktos szybka odpowiedz bo sie z kims dogaduje.. nie wiem czy warto... np taki [mention]DexPL[/mention] %-D
by kometh
1. pokrusz za pomocą młoteczka i moździerza kuchennego na dokładny proch (wiem że zajmie do 30 minut min, ale warto)
2. zalej to wszystko wodą lub innym rozpuszczalnikiem którego używasz (polecam sól fizjologiczną) i do mikrofalówki
3. po 30 sekundach podgrzewania (nie gotowania) mieszamy, studzimy i dalej 30 sekund do mikrofali (powtarzamy aż to wszystko się rozpuści na w miarę jednolity mętny płyn)
4. odstawiamy na 24h w ciepłe miejsce (np na kaloryfer) co 1-2h energicznie mieszając (w nocy śpimy a nie trzepiemy;)
5. dobę później używając filtra strzykawkowego oczyszczamy min 2 razy.
6. walimy w kanał, ciesząc się 80-90% ekstrakcją
Jeżeli zrobisz to natomiast klasycznie (łyżka i od razu w kanał bez 24h maceracji) to wyciągniesz max 30%.
Reltebon natomiast zależy jeszcze jaki kraj produkcji. Trudno wskazać jaki akurat ten który masz będzie. Ten z UK średnio się doi.v. nadaje ale, na pewno leszy niż oxydolor
Panie Kolego, a można do piekarnika to wsadzić nagrzanego uprzednio?dłużej pewnie trzeba podgrzac.. bo mikrofali nie mam w domu, a swieta z rodzina spedzamy wlasnie i dolor bedzie na swieta. Matka sapać nie będzie bo i tak powiem ze to ten dobry lek co sie je a nie stuka jak majke tylko go trzeba podgrzac bo sie lepiej z zoladka wchlania ;)
("mamo oksy zalatwione to to co sie nie puka :-p "
"no to wreszcie tabletke zjesz skreta nie bedzie a nie walisz i walisz lazienka cala w farbie :wall: ")
no jak koniecznie musi byc mikrofala to sie zalatwi u kogos, tylko tak srednio chce sie dzielic xD
2. ma znaczenie ile ml tej soli tam wleje ? w mozdziezu wstawic czy przelac (glupie pytanie ale wydaje mi sie ze z blaszanego czegos o cienkich scianach to zacznie sie gotowac...)
4. po opio to i trzepanie Mu nie pomoże %-D
5. ktory ten filtr bedzie najlepszy mam na mysli sklep chem land. jeszcze mi dojdzie przed swietami jak dzis kupie mam nadzieje, bo w moich okolicach w chemicznym patrzylam na necie to nie ma :| ew. sie tam wybrac bo moze takich drobiazgow nie umiescili w katalogu...
a co z oralnym podaniem oksydoloru jaka biodostepnosc (typ sie zarzeka ze rozgryzione jeszcze lepiej klepie niz inne preparaty buehhee) jest i co tam jest za syf czy jak to zrobione ze tyle zachodu i macerat trzeba walic a nie poprostu ćpuńska łyżeczkową metodą grzewczą?
reltebon nie mam pojecia jaki kraj jak bede miec w łapie to dam znać.
dawno sie w chemika bawilam oj dawno , jak sie metkata stukało w 2012 ostatnio ;)
by kometh
1 contin mowa o dawce 80mg/tab i już więcej tego nie kupiłem. Strata kasy
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.