Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 920 / 164 / 0
[mention] zgrzybiony[/mention]
Przeważnie 1.2g - 2.8g. Zależy jak bardzo chce się ugrzybić.

Zdziwił mnie w tym roku fakt że na gram suszonych grzybów składa się około 25 szt. ( W sensie duże i ciężkie sztuki w tym roku)

Trzy lata temu 1.2g to było plus minus 40 grzybów czyli dla mnie porcja w sam raz.

A najbardziej lubię zjeść garść świeżych grzybów prosto z łąki. ;]
  • 1931 / 318 / 0
Mnie ten sezon raczył uzbierać jakieś 300+ fungów w zachodniopomorskiem :)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 10 / 0
W łódzkim ostatki tego pięknego sezonu, 30 sczerniałych zwłok i kilka świeżych w 3 godziny. Sezon całościowo zamykam z ilością 800 sztuk.
  • 921 / 277 / 0
Mam okazje jutro jechać, ale pierdole nie jade, zimno w huj. Z drugiej strony to pojechałbym, bo mnie ciekawość zżera, czy one tam czasem gdzieś z śniegu nie wystają. Kurwa, ale bym chciał znaleźć Kapelana wystającego ze śniegu. Jeszcze wszystko przede mną, a w tym sezonie definitywnie odpuszczam i pozdrawiam wszystkich tych którzy zasilają "Grzybowe Wątki". grzybki zajebista sprawa, juz nie chodzi mi tu o wpierdalanie, ale samo ich szukanie/zbieranie jest mega zajebistą zajawką, ach te wyprawy. Jeszcze raz pozdrawiam. 5
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 5 / / 0
U mnie zbiory na podkarpaciu zakończone wielkim niepowodzeniem :( Fakt faktem był to mój pierwszy sezon, jednak troszkę przytłacza mnie myśl że mimo "jakichś tam" poszukiwań niestety się nie udało. No nic, może innym razem :)
  • 871 / 119 / 22
Kumpel mi mówił, że w czwartek (13/12/2018) nazbierał na naszej, pewnej miejscówce ponad 200 łysic, z czego 190 sczerniałych. A te "żywe" mocno oklapnięte i małe. Śnieg co prawda padał, ale mizerny. Sczerniałe też klepią - wiem to z własnej "autobiopsji" :-p Chyba się jeszcze wybiorę na inne, pewne poletko po "spalone zapałki", chyba że śnieg mocniej sypnie, bo wtedy to dupa blada coraz bledsza...
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 164 / 0
Nie polecam jedzenia zczernialych grzybów, klepać klepiom ale dwa razy próbowałem jeść tylko czarne i dwa razy straciłem przytomność podczas tripa - w sensie zemdlałem.

Nigdy nie zdarzyło mi się to po jedzeniu zdrowych grzybów.
  • 871 / 119 / 22
Samych czarnych nie szamałem nigdy, ale w mieszankach co i owszem. I nic mi się nie stało...
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.