Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy znacie jakies miejsce Czechy/Holandia ew Polska gdzie mozna zazyc grzybki w towarzystwie kogos w rodzaju doswiadczonego sittera/terapeuty?
  • 8103 / 910 / 0
Prędzej w Czechach czy w Holandii.W Polsce takiego raczej nie uświadczysz.
Pokręć się w Holi kolo smartshopow, może tam takiego znajdziesz.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 11 / / 0
wydaje mi sie ze skoro tarapeuta nie moze wyjawic nic o czym rozmawialiscie na tarapi wiec wystarczy najesc grzybkow i isc na tarapie wydaje mi sie ze mina naszego tarapeuty po oznajmieniu mu po co przyszlismy byla by nie do przebicia hahahah
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.