Zdaje sobie sprawe z powagi tego pytania ;) ale pytam calkowicie na serio
Przy okazji, korzystając z pobytu na detoksie chciałbym spróbować rzucić również fajki, mam kupiony Tabex który chciałbym wykorzystać, myślicie że przejdzie takie coś że daje go komuś z personelu i dostaje go codziennie z innymi lekami? Strasznie chce sie pozbyć tego nałogu a na czysto wiem, że się złamie, a ten tabex akurat na mnie bardzo dobrze działa. Po wszystkim, dosłownie, jaram jak pojebany, a po tym jak po niczym innym odrzuca mnie od fajek.
A nie lepiej zadzwonić, zapytać i mieć pewność na 100%?
Wg. mnie prawko powinno przejść, bo jest na nim numer PESEL.
Czy pozwolą na Tabex to nie wiem. Ja przyniosłem swoje klony, ale tylko mi je przechowali :D
Daj sobie siana na razie z papierosami, zwalcz nałóg narkotykowy i potem dopiero zacznij myśleć o petach
"Rutyna to rzecz zgubna "
bo wszędzie ćpuny i ich historie.
Jedyne co to sobie możesz na spacer wyjść wokół budynku.. bo w środku parówka- nie da się oddychać, jedna wielka gangrena panuje, smarkanie, rzyganie i kasłanie.
Albo jakieś pompki czy przysiady możesz zrobić dla zabicia czasu.
Czas się dłuuuży, szczególnie ostatni tydzień, ostatnie dni.
Tylko jedzenie, picie, sranie i palenie są jakąś odskocznią,
ale, spokojnie, ćpuny zawsze są pomysłowe, więc czasami coś się dzieje i są niezłe jajca.
Kuhwa, mogli by jakąś siłownie zrobić, żeby się człowiek poruszał.. a tak to się odleżyn nabawić można, klaustrofobiczny klimat trochę :wall: .
01 grudnia 2018OdwiertKorzenny pisze: ale, spokojnie, ćpuny zawsze są pomysłowe, więc czasami coś się dzieje i są niezłe jajca.
Pamiętam scenę, kiedy leżymy sobie spokojnie w pokoju, a na detoks wpada stado młodych, ładnych adeptek sztuki terapeutycznej. Każdy został w łóżku (bo siara - jeszcze potem taką na mieście w barze spotkasz...), poza jednym wjebanym w metamfe. Gęba mu się nie zamykała od świtu do nocy i poszedł jako jedyny "udzielać wywiadu". Opowiadał takie bzdury, tak bardzo nieskładnie i chaotycznie, że wszyscy w pokoju płakali ze śmiechu... to był udany dzień.
W SJ jest świetlica z ławką, gdzie można poćwiczyć ze sztangą (gdzie do gryfa przywiązuje się jeszcze baniaki z wodą :))
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.