Poniżej Nexium niema co schodzić. Obecnie bije Body Pharm tescia - testy wykazały , że stezenie testoreronu w ( przykład ) flakonie 1ml\250mg jest na poziomie 250+
Dobre dojscie - wszystko. Jak nie - to apteka
ostatnio leciala deka z winem
29 listopada 2018DexPL pisze: Za 2 tygodnie idź do labu i zrób badania poziomu testosteronu całkowitego we krwi. Jak wyjdzie powyżej wskaźników laboratoryjnych, to znaczy, że lab dobry. Jak wyjdzie mniej, t znaczy że przycinają na jakości/ilości. W przypadku testa poza badaniami lab., nie ma innego miarodajnego sposobu porównywania labów. W końcu test to test.
Chcesz być pewny to do laboratorium z towarem a nie krwią, tyle że takie badanie trochę kosztuje, zresztą jak to w underach drugi flakon z innego rozlewu może mieć większe/mniejsze stężenie jak i zawartość...
Dodam jeszcze, że jak doświadczona osoba to praktycznie od razu czuje po sobie czy towar dobry czy nie.
29 listopada 2018narcotic_dream pisze: Ludzie ;)
Poniżej Nexium niema co schodzić. Obecnie bije Body Pharm tescia - testy wykazały , że stezenie testoreronu w ( przykład ) flakonie 1ml\250mg jest na poziomie 250+
Dobre dojscie - wszystko. Jak nie - to apteka
Osobiście radzę jednak się popytać u siebie na mieście co dobre i u kogo, na internecie w większości osoby handlujące polecają co mają na stanie, a reszta jest niby nie dobra. Kiedyś wstawiłem foto na pewne forum o tej tematyce, zaraz było że syf, że podróba itd a w rzeczywistości towar był bardzo chwalony w moich okolicach jak i sam z niego byłem zadowolony.
Czy e5d liczymy dzień iniekcji ?
Przykładowo: walimy w poniedziałem i następny strzał w piątek ?
Tak jak z przystankami w autobusie. Za dwa przystanki, to nie następny;> NIGDY nie liczymy tego z którego zaczynamy jazdę
Nigdzie nie mogę znaleść
Tylko musisz sie zastanowic - czy kupić lipe, czy wydać te 40e ( w moim przypadku - teść , tren drożej ) ale wiesz, że jak bijesz - to rośniesz.
Wróciłem na siłownie - kilka dni przerzucania krążkami i pompa niemożliwa. Jeszcze troche i znowu nie bede umiał telefonu odebrać :D
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.