Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 38 / 2 / 0
Ogarniętego to to tak, z finansami to już róźnie. Niby nie ma za dużo kasy lecz jak coś to zawsze ma tyle ile potrzeba bądź zaraz będzie miał tylko potrzebuje chwili.
  • 5774 / 1184 / 43
Mam ich w dupie.
Sam nigdy nie dilowałem, nie mam smykałki do tego. Za dużo ćpam.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 610 / 133 / 0
Nie znam - obecnie odciąłem się od takich znajomych. A co do faktu samej dealerki we własnej osobie- to tak samo się do tego nie nadawałem. Jak zamawiałem po 50g 3mmc swego czasu - tak sobie dorobić - wielka dealerką bym tego nie nazwał, to pierwsza myśl 45 g na sprzedaż, 5g dla mnie, po nocnej balandze rekonesans i postanowienie- 30 na sprzedaż 10 dla mnie ... i tak dochodziłem mniej więcej do wyćpanych 40g , a sprzedanych 10ciu . I tak za każdym razem :D
  • 232 / 108 / 0
Nie znamy żadnych dilerów.

Nigdy o nich nie słyszeliśmy. Tego się trzymajmy.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 8103 / 907 / 0
Wszystkich dilerów w moim mieście jakich znalem to nie ogarnięte typy, najczęściej ćpający i dillujacy.Wiecznie się spóźniający a co do sebixow to brak slow.Gadka, ze trawa nasączona domestosem czy wymieszana z kokaina...
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 232 / 108 / 0
@ up

"Ten brązowy mefedron w krysztale dlatego tak dobrze robi i ci się w bani po nim pierdoli mordo, bo to w heroinie mieszane"

;)
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 1545 / 1586 / 0
28 listopada 2018trotyl20 pisze:
Drugi przypalowy temat, co ty psem jestes?
tak czytajac jego tematy, to nie mozna tego wykluczyc.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 9 / 0
Farmaceutki nie wyglądają jakoś szczególnie majętnie.
Ale kto je tam wie, pozory mogą mylić.
Tak.
  • 1294 / 230 / 0
Dealerzy pracujący w Sejmie i Senacie na zarobki nie narzekają, wierz mi.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 36 / 2 / 0
najgorszym dilerem to my sami jestesmy dzielac sobie towar na 2 tygodnie zjadamy go w pare dni tak sami siebie oszukujemy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...