Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Po tym incydencie poczytałem to i owo.
(faq, dexleet, itp)
Uwierzyłem w religię DXM
i dopiero zrozumiałem o co w tym chodzi!
Chuj, że znajomi cisną ze mnie beke bo wpierdalam lek dla gimbów.
JESTEM OŚWIECONY A TE INTELEKTUALNE DNA MOGĄ TYLKO MARZYĆ O TAKICH CHWILACH UNIESIENIA JAKIE ZAPEWNIA MI BÓG ACODIN!!
Forum wylęgło w moim mózgu robaka który mówi mi:
"Oni są głupi, nie rozumieją cie. Forumowicze to kapłani i wierni razem z tobą przyjacielu. Wszyscy tworzymy ten kościół. OŚWIECAJ SIE NA ZDROWIE! Amen."
Rozumiem, że wiedza jest bardzo ważna ale tacy odklejeńcy jak ja mogą sie nieźle zakręcić w ten sposób.
Przynajmniej znajomi starają sie mi uświadomić, że coś jest nie tak.
Co z tego, że czerpie frajde garściami gdyby nie forum miałbym jeden nałóg mniej. (w końcu trza na coś zwalić nie?)
"Bo tak fajnie piszą, że po tym jest więc czemu nie spróbować ?"
PS. Z góry przepraszam za interpunkcje czy ortografie ale pisze z telefonu.
Gdyby nie H, nie widziałbym czy moge brac 'x' i 'y' razem
Gdyby nie H, nie widziałbym co robić w nieprzyjemnych sytuacjach po 'x' lub 'y'
Gdyby nie H, o efektach ubocznych przekonałbym sie na własnej skórze
Gdyby nie H, mniej bym sie pilnował z używkami
Moze gdyby nie H, przedawkowalbym cos na amen
Moze gdyby nie H, bylbym czysty
Gdyby nie H, zycie byloby nudne
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.