Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
1a. Przez brak maku w Mieście Królów mam zły humorek i słabo mi idzie pisanie.
1b. Jak kupujecie w KRK 30 paczek to kupcie sobie 28 i coś mi zostawcie :) Od tego będzie lepsza strona.
2. Zdecydujcie sami, czy ważniejsza jest edycja notatek, czy lista sklepów.
3. Osoby zalogowane pomiędzy drugim tygodniem istnienia MakFindera, a tydzień temu mają zapisane cookie i nie potrzebują nowego hasła
4. Tak jak ustaliłem z STR88, prosząc o hasło wyślijcie linki do swojego wkładu. Prędzej dam hasło osobie, ktora ma 3 posty, ale wszystkie są recenzjami, niż komuś, kto nastukał 300 postów w Karczmie.
5. Modów uprzejmie proszę o posprzątanie tego tematu z "nk hasło"
6. Podziękowania dla @Mr_Hyde za znalezienie starego hasła w duckduckgo cache.
7. Jak coś dodajecie, to zróbcie notatkę z opisem.
8. Aby oznaczyć /sws po tym, jak już oceniliście mak, trzeba przeładować stronę. Sorry, nie lubię AJAXa.
9. Dzięki za zaangażowanie!
pssst a będziesz zmienial te notatki dla modów?
Jako że panuje sezon ogórkowy postanowiłem dodać niedziałający maczek
Bez kitu .89 ma mocno zawyżoną ocenę. Oceniony na poziomie helcoma 73 czy kerfa 16 - do tych maków nie ma żadnego startu. Kerfur 16 dwa razy mocniejszy.
A ten baka .38 to chyba jakiś dowcip, bo nadal tylko jedna ocena.
MakFinder v1.2a
- Dodałem notatki (już dawno temu, ale i tak wchodzi do tego change-logu)
- Dodałem podstronę ze sklepami
- Można wyświetlić sklepy(producent) i producent(sklepy)
- Można dodawać sklepy i producentów. Ustawiony jest globalny limit 15 dziennie (wyłączony przez najbliższe 24h)
- Tabelki nie rozjeżdżają się na całą szerokość na komputerach
- Administracja może oceniać i edytować bez wylogowywania się.
- Wiele poprawek bezpieczeństwa
Wielkie podziękowania dla @STR88 za wsparcie duchowe, niezwykle pomocne w rozbudowie strony ;-)
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
scalono - Jamedris
Może i porządnie zawęża obszar poszukiwań w mniejszych miastach, ale w tych większych typu Wawa, Krk, Wrocław, Poznań to jednak wyklucza pewne punkty, a tych pozostałych jest jeszcze mnóstwo do sprawdzenia. No u nas jest dużo opio-entuzjastów, bo nawet kilka osób dzielnie wypatrujących numerki serii przy dziale bakalii spotkałam.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Osoby czytając tylko forum, które się nie udzielają, miałyby największy profit z takiej mapy. Najwięcej traciłyby osoby które są poważnie uzależnione, które i tak często zwiedzają całe miasto. Oni mają swoją prywatną mapę sklepów.
Z opisywania serii również tracą osoby które wydają kasę na testowanie ale przynajmniej coś z tego mają w przeciwieństwie do takiej mapy.
Ćpanie opio to jednak kawał ciężkiego "chleba" i jednak często trzeba być "samolubnym" i nie dzielić się wszystkim.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.