Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
siema mam dylemat z czym to się je dlatego bo gdy zapale dzień przed pójściem do szkoły to wszystko nagle zaczynam rozumieć i normalnie jak codziennie wieczorem zapale to mam bardzo dobre oceny później a jak nie to nagle nie łapie niczego w szkole i tutaj pytanie bo zacząłem palić od około 2 tyg dzień w dzień i mi dobrze z tym ale jakie będą konsekwencje gdy będę tak robił dłużej
  • 8103 / 907 / 0
@pitek
Skutkiem ubocznym długotrwałego palenia marihuany to głownię: pogorszenie pamięci, zespól amotywacyjny, ogólne rozleniwienie ( w sensie ``po chuj się uczyć, lepiej zajarać )
Radziłbym tobie ograniczyć palenie do weekendowego.Najlepiej jako nagrodę ze pomoc rodzicom, dobre oceny, ogólne osiągnięcia.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 502 / 102 / 0
19 listopada 2018pitek pisze:
jak codziennie wieczorem zapale to mam bardzo dobre oceny później ... ale jakie będą konsekwencje gdy będę tak robił dłużej
czerwony pasek w czerwcu he he he
  • 8103 / 907 / 0
@Qlop
Chyba na dupie :D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.