Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Pytam bo ostatnio spróbowałem tylko troche kota i strasznie mi ciśnienie skoczyło i serce waliło mega szybko. Źle zrobiona filtracja czy tak jest zawsze?
nie napisales z jakiej ilosci, jaka metoda ani nic o produkcie/ filtracie.
"Rutyna to rzecz zgubna "
18 listopada 2018syluro pisze: Czy dobrze zrobiony metkat siada bardziej na serce od hexana albo np. amfetaminy?
Pytam bo ostatnio spróbowałem tylko troche kota i strasznie mi ciśnienie skoczyło i serce waliło mega szybko. Źle zrobiona filtracja czy tak jest zawsze?
Mierzyłeś sobie ciśnienie/puls, czy raportujesz subiektywnie "na oko"? Zmierz następnym razem, żebyś miał konkretne info.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
18 listopada 2018syluro pisze: Czy dobrze zrobiony metkat siada bardziej na serce od hexana albo np. amfetaminy?
Jak źle wyjdzie, tj wlasnie za malo kmno4 albo spalisz na migdał to boli głowa strasznie, pikawa i poty.
Dobry kot nawet zjazdu nie zostawia.
Ja nie mialem hexenu ale NEPa miałem.
I tu Kot > NEP. Zarówno jakość i uboki fizyczno-psychiczne.
Nie bawcie sie w robienie kota, bo to przeżytek i prymitywny narkotyk. Lepiej zamówta kartony
klef zamula człowieka..
mef czyni z człowiak Boga. ];-]
każdy lubi co innego... jeden pierdolnięcie, drugi głaskanie, inny się napierdalać, inny dzwoni na policje ... nie da się tego porównać, KAŻDY narkotyk działa w specyficzny sposób i w ten specyficzny sposób działa na specyficznych ludzi... jeden jest bardziej zryty od drugiego i już mamy inną reakcję organizmu.
wiadomo - JAKOŚĆ odczynników odgrywa tutaj istotną rolę w ocenie działania. Ale porównywać to sobie możemy ... tak jak pierdylion samochodów , które się rozpędzają w 3.2 sek do setki a jak to potem w praktyce jest każdy wie. pozdro.
Powiem szczerze, że po kocie można nawet wyjść do ludzi i nawet nie będą spekulowali, czy coś brałeś. Nawet źrenic szczególnie nie poszerza. Wiem, bo przerabiałam to na moich rodzicach %-D
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.