Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
A tak poważnie, to toalety, jakiś lasek ze 2x, nic specjalnego.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
- W galeriach, publicznych kiblach - Czasem ochroniarz albo sprzataczka sie dobijali a ja bylem w trakcie przerabiania tabletki mst200, wyrzut nie tylko histaminy ale i adrenaliny gwarantowany!
- Na cmentarzu - Na spokojnie, na lawce, opierajac sie glowa o drzewo, piekna sprawa.
- W pociagu - Mialem swiadomosc tego ze spedze tam wiecej czasu niz zazwyczaj ze wzgledu na to ze pociag prawie caly czas sie rusza, ledwo zdazylem wyjsc przed ostatnim przystankiem ale doswiadczenie zapamietam na dlugo, rowniez sie do mnie dobijali
- Na torach - Dlugo nie zastanawialem, bylo okej. Natomiast nie polecam robic az takich glupot (choc w moim przypadku bylo to pod okiem bliskiej osoby!)
Winda? Brzmi ciekawie %-D
( nie pytajcie, poniósł mnie melanż ) Ale nic nie przebije szybkiej akcji na Drodze Królewskiej na Świętym Krzyżu ( Świętokrzyski Park Narodowy ) - gdzieś między 4 a 6 stacją drogi krzyżowej XD
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.