Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Panowie ja tak moze z innej bajki są jakieś leki psychotropowe znacznie obniżające łaknienie ? Obecnie biorę seroxat/wenlafaksyne/clonozepanum(oczywiście nie razem ale co jakiś czas zmieniam) i doraźnie xanax. Mimo iż biegam to i jestem ektomorfikiem to waga rośnie :wall: Jest jakiś lek z psychotropów bądź z innej grupy leków który mógłby obniżyć łaknienie ?

Jestem lękowcem, mam silne napady lęku bywa że nie mogę wyjść do sklepu bez Xanaxu
  • 3455 / 1124 / 0
Obecnie modne jest połączenie naltreksonu z bupropionem, co do skuteczności, myślę, że jest ona niewielka, nieco większa niż supli.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1211 / 616 / 0
Obecnie raczej ciężko o jakiś skuteczny środek anorektyczny, praktycznie wszystko zostało wycofane ze względu na skutki uboczne. Jeśli w grę wchodzi nielegal to sibutramina/fentermina zdają się być tym, czego szukasz.

A z tych dostępnych na chwilę obecną w Polsce to zdaje się, że reboksetyna posiada takie właściwości. Ale jest droga i ma sporo efektów ubocznych, z tego co udało mi się wyczytać.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Może tak sprawdź, ile jesz kalorii? :scared:
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 245 / 0
Ogranicz spożycie cukru
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.