Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 29 / 0
Zewnętrze oznaki w zależności ile ładujesz, jak grubo lecisz i jak często.

Powiem Wam szczerze, że mam takiego pato ziomka dresik okol 30, leci w melanz już ładnych pare lat, browar melo, nosek, tyrka, jakis sen nieregularny, czy szamka. Cera bez pryszczy, wszystko cacy, jedynie juz zakola mu sie robia i troche wyłysiał, ale skóre ma dobrą.

Inny za to wręcz przeciwnie, morda w bąbla jakby osy go pogryzły.
  • 155 / 37 / 0
Najgorsze te odciski i odparzenia na stooopach :)))
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3118 / 1071 / 0
oprócz ogólnych objawów zjazdu, czy efektów braku snu w nocy, u mnie najbardziej "długotrwałym" skutkiem ubocznym i widocznym są spierzchnięte wargi i lekka wysypka w okolicach nosa/ust. gdy objawy zwały miną, samopoczucie wróci do normy, a twarz będzie wyglądać na "wyspaną" to ta wysypka i skorupa na ustach się utrzymuje jeszcze kilka dni. myślę, że jest to odwodnieniem spowodowane.

wiadomo jakie są skutki zaraz po zażyciu narkotyku, czyli objawy działania speeda same w sobie, które są wystarczająco dobrze udokumentowane i zapisane. nie o nie mi chodziło. raczej o takie oznaki użytku, które jeszcze kilka dni od intoksykacji są widoczne.

ciekawe czy ktoś miał coś podobnego, mi to mija z reguły jak już organizm funkcjonuje normalnie.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2429 / 584 / 155
Podczas działania:
-poszerzone źrenice (ale mniej niż po np. MDMA),
-szczękościsk,
-gadatliwość, zwiększona produktywność,
-niekiedy krwawienia z nosa po sniffie,
-poprawa nastroju,
-u siebie i paru osób zauważyłam też szybsze sinienie palców na zimnie.

Podczas zjazdu:
-senność,
-gastro,
-beznadziejny nastrój,
-apatia.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3118 / 1071 / 0
ja podczas zjazdu nigdy nie byłem senny ani głodny, ale było to po jednorazowych zażyciach.

podczas zjazdu nadal nie miałem ochoty na jedzenie, a sen jedynie wymusić za pomocą benzodiazepin mi się udawało. nie ma bata żeby być sennym nawet na drugi dzień jeśli mowa o zwykłym zjeździe, a nie o zakończeniu długiego ciągu, gdzie zasypia się z wycieńczenia.

właściwie zjazd to takie same efekty jak na rushu, ale bez tych psychologicznych przyjemnych doznań.

w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 5966 / 1231 / 43
Braki w uzębieniu.
Obrzydza mnie widok takich ćpunów, którzy mają wyjebane na mycie zębów.
A ich oddech przypomina zapach padliny w lesie.

note - scalono /Hash_Oil
02 listopada 2018taurinnn pisze:
Podczas działania:
-poszerzone źrenice (ale mniej niż po np. MDMA),
-szczękościsk,
-gadatliwość, zwiększona produktywność,
-niekiedy krwawienia z nosa po sniffie,
-poprawa nastroju,
-u siebie i paru osób zauważyłam też szybsze sinienie palców na zimnie.

Podczas zjazdu:
-senność,
-gastro,
-beznadziejny nastrój,
-apatia.
Plus wysokie libido, ale problemy ze wzwodem.
Wystarczy polać giebla do amfy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2429 / 584 / 155
[mention]london5[/mention] Zwiększone libido też, racja, z tym że chodziło mi raczej o coś, co osoba z zewnątrz może zauważyć. Z kolei jeśli speeduję na neuroleptykach, libido nadal zerowe.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 37 / 0
A jak tam u Was z odgniotkami/odplamianiami/odciskami na stopach? Ja mam od wielu lat z tym problem rangi "kurewskiej"
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Polecam Purritin żel do mycia twarzy skóra tłusta i trądzikowa już po 1 razie widać efekty
  • 46 / / 0
po ile dni nie sypiales ze nabawiles sie odciskow?
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.