Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Z twarzą nic się nie dzieje. Odnośnie dawki to już 2,5mg jest bardzo mocne, więc wrzucanie większej ilości, a szczególnie na pierwszy raz totalnie odradzam.
?
W obu przypadkach jest całkiem długie wejście, trochę senne. Po DOC wizualizacje są jakieś subtelniejsze, musiałem się w coś wpatrzyć żeby zobaczyć metamorfozę powierzchni czy przedmiotu, po br-dfly były bardziej wszechogarniające. Psychicznie DOC jest bardziej "trzeźwy" wg mnie. Nie czuję po nim jakoś strasznie mocno odmienionego sposobu myślenia. br-dly jest bardziej psychodeliczny, tworzy swój własny świat, DOC działa trochę w inny sposób.
humite pisze: walniecie 0,5mg br-dfly w ostatnią sobotę, kiedy nie spałem aż do niedzieli wieczór w poniedziałek zaowocowało porządnym dołem.
Jeśli dla ciebie zjazd po 0,5 br-dfly był gorszy niż po 2,5mg DOC to zajebiście. W takim razie nie mam się czego obawiać, bo u mnie zjazd po br-dfly wystąpił (w męczących oznakach) dopiero po 1,5 i więcej, więc wychodzi na to, że po DOC powinno być lekko lub w ogóle nie powinno być zjazdu. W takim razie pozostaje tylko poczekać na jakiś weekend i wybrać się za miasto :)
Swoją drogą zbicia po 2ważkach chyba nic nie jest w stanie przebić (psychodeliki), więc nie mam już obaw. Your cheers!
Humite: zarzucales DOC w nocy czy w dzien? Co bys bardziej polecal?
jak będę miał chwilkę pod koniec tygodnia, to może pełnego TRa rozpiszę. w każdym razie DOC polecam. ;)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.