01 listopada 2018Wesoly_Krasnal pisze: Wszystko w mieszkaniu było poprzewracane. Zacząłem odczuwać bóle w łokciach i kolanach spostrzegłem, że środkowy palec lewej ręki jest zakrwawiony. Bolała mnie skroń, miałem lekkie limo pod prawym okiem.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
No, albo zamów z neta...
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
05 listopada 2018LemaSabathani pisze: Po przeprowadzce do Wielkopolski nie potrafię nic znaleźć, nawet normalnych grzybów. Warto jeździć po lasach w weekendy czy odpuścić sobie? Na stronach dla grzybiarzy widzę że dopiero 1.5h samochodem od Poznania znajdę jakiekolwiek jadlane grzyby, a co z muchomorami?
Skansen bojowy 1 Armii Wojska Polskiego w Zdbicach, tam znalazłem najwięcej i to przy samym placu metr od krawężnika. Nawet nie wchodziłem w głąb lasu, bo uzbierałem wystarczającą ilość :-D :-D :-D
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.