1) pożaru,
(...)"
Policja zebrała o mnie wywiad i wyszło, że jestem alkoholikiem i narkomanem. Gdybym prokuratorowi wyspowiadał się z beta-ketonów czy jakiegokolwiek innego narkotyku ulicznego, ciągnąłby mnie za język i pytał, od kogo miałem, dlatego powiedziałem, że jestem uzależniony jedynie od kodeiny i dekstrometorfanu, tudzież biorę te i tylko te.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Na przyszłość:
"Znalazłem na ulicy. Wie Pan, leżało sobie, chciałem zobaczyć jak to jest. Raz spróbowałem..."
Cokolwiek powiesz nie ma znaczenia. Jako oskarżony możesz kłamać ile wlezie (to twoje prawo do obrony)
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.