...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
Mogę Ci polecić ośrodek, w którym moja znajoma leczyła swojego syna, który przez prawie rok był uzależniony i nie liczył się z niczym - https://terapiakobiet.pl/ . Podejście na najwyższym poziomie, jesteśmy w stałym kontakcie i po kilku tygodniach wszystko wraca do normy. Z pewnością miną wszelkie nerwy, a złość i bezsilność przerodzi się w spokój. Jeśli masz jakieś pytania to możesz odezwać się w prywatnej wiadomości.
https://terapiakobiet.pl/program-osrodka/
  • 5774 / 1181 / 43
28 października 2018Poszukuje pisze:
Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś ludzki ośrodek leczenia uzależnień od narkotyków dla młodzieży (mam 18 lat) w województwie łódzkim? Będę wdzięczna.

Szpital psychiatryczny w Warcie. Na prawdę miło wspominam tam pobyt. Odtrują Cię, postawią na nogi i pomogą wybrać odpowiedni ośrodek.
Na mnie nie podziałało.
A biorę już 10 lat.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2193 / 364 / 0
Ozorków- łódzkie

jakieś opinie ???
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5774 / 1181 / 43
Warta - łódzkie.
Parzymiechy - głównie alkoholowy.
Obydwa dobrze wspominam.
Detox dobra rzecz. Przypomnisz sobie jak to jest być trzeźwym.
Jestes ubezpieczony ? Nic nie zapłacisz. Wystarczy skierowanie, mi wypisał rodzinny.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2193 / 364 / 0
Jeszcze jestem ubezpieczony, na czas detoxu starczy,
potem sobie chyba będę musiał dokupić jak będę chciał iść do ośrodka.

Termin na detox już mam, wszystko załatwione

Kurcze, bardzo dobre opinie słyszałem o Ozorkach,
był ktoś ?
Pisać ! ;]
  • 2193 / 364 / 0
Czy w ośrodkach typu MONAR można sobie wybrać system żywieniowy ?
Np.: wegański ?
Czy wszyscy wpierdalają tak samo i to samo, i nie ma to tamto ?

Przyjmują osoby z lękiem uogólnionym i OCD ?

Ja np w zimę, lubię biegać na golasa po śniegu, tarzać się, i myć w strumykach, czy takie coś jest uznawane za złe czy coś ?
  • 924 / 138 / 0
^
1.
Miałam w Monarze system wegetariański.
2.
Z lękami też przyjmują.
3.
Stwierdzą, że jesteś nieodparowany po prostu.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 12439 / 2419 / 0
Ja widuję z roku na rok coraz więcej takich morsów. Jest np -5 C, a goście przychodzą sobie nad rzekę, rozbierają i wskakują do wody. Pływają z 15 minut, potem wychodzą i palą małe ognisko dla ogrzania. Nie jest to zatem jakaś anomalia, chyba że inaczej to wygląda i biegasz nago normalnie przy ludziach... wtedy faktycznie mogą uznać "nieodparowanie" jako powód.
  • 2193 / 364 / 0
Co to znaczy ''nieodparowanie'' ?

Wcale nie muszę latać z fujarą na wierzchu.. chociaż mieszkam na wsi, i lubię to robić,
niekoniecznie przy ludziach, choć nie raz mi się zdarzyło.

Po prostu, z rana (w zimę) po tych biegach czy tam ćwiczeniach bo podobno mają taką rutynę (podoba mi się to) wytarzać, umyć się w śniegu

Pytam, czy jest taka jakby swoboda, w robieniu swoich takich rytuałów, i czynności po których czujesz się dobrze.
Albo np czytanie książek o samoświadomości, medytacji, itp ?
Lub gotowanie swoich posiłków i prowadzenie własnej diety
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2018 przez OdwiertKorzenny, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 924 / 138 / 0
Po monarowsku że jeszcze nie doszedłeś do siebie i czujesz się jeszcze trochę nierealnie, jakby w fazie lekkiego przyćpania.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.