- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zaglądający do działu konopie wiedzą ocb
Jean Cocteau
Mnie tez nie boli watroba tylko napierdala.
A mojego wujka jeszcze barzdiej kiedys napierdalała watroba i zmarł później na marskość.
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
kurna, newbe, wątroba nie boli bo nie jest unerwiona
newbe pisze: Nerwy wątroby pochodzą z układu współczulnego i włókien przywspółczulnych nerwu błędnego; do błony surowiczej wątroby dochodzą gałązki czuciowe prawego nerwu przeponowego.
Breslau jest niemieckie!
Mnie po miksie wódki z redbulem ostro wypierdziela. Raz z kumplami w minionego sylwestra wypilismy w przecigu kilku godzinek (3 max) po 0.5 literka i 1,5 l napoju energetycznego tiger, na głowe !
Kazdy z nas dostal takiego wypierdolu ze nie wiedzielismy gdzie się mamy podziac. Kazdy sie trzasl, wrzeszczal, biegal jak opętany, wydzieral się i szukal zaczepki. Biegalismy po obcych osiedlach sporą ekipa i spiewali piosenki klubów piłkarskich zeby kogos sprowokowac. Chyba wtedy mi najbardziej odjebało, mimo tego ze jestem bardzo spokojnego usposobienia i nigdy tak nie swiruje dlatego tez wiecej nie pije takich miksów bo nastepnego dnia okropnie bolala mnie watroba i serce dziwnie kolotalo, o kacu juz nie wspominając....
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/dlaczego-wod ... z1ZKJYkMaF
Może ktoś Ci dosypał fety?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.