Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1277 / 130 / 0
Napiszę tak taki lek sedatywny jest przydatny np w uzależnieniach , w stanach silnego pobudzenia w psychozach czy bez psychoz działa dużo mocniej sedatywnie niż kwetiapina, czy chloropotyksen jednak skutki uboczne , są nie do zniesienia.
  • 2429 / 582 / 155
Jedyne zastosowanie, jakie sprawdziłam na sobie, to przerywanie k-hole i w tym celu się sprawdza :-D
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 1
Czy tisercin można brać z Tramalem i amizepinem
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 6 / 0
Czy tisercin zadziała podjęzykowo?
  • 4992 / 881 / 0
Tak.
  • 2429 / 582 / 155
Zadziała, smak nawet nie jest najgorszy. Ale może działać krócej, za to szybciej.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1123 / 0
To, że podziała krócej to akurat wielki plus ;-)
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2429 / 582 / 155
No dla niektórych tak, ale znam i takich, co oczekują jak najdłuższego działania. ;-)
  • 1491 / 92 / 2
Przeżywam katargę, brałem benzo nie mogę zasnąć.Mam ten lek mogę zarzucić na spanie?
action movie:gun:
  • 3455 / 1123 / 0
Tak, 25-50mg.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.