Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 980 / 84 / 0
bardzo dobre kanna, na mnie dziala lepiej niz mj
bralem mj z roznych zrodlel zawsze to samo
za to nm z eti, gbl, piwkami wchodzi mi elegancko
az sie dziwie ze ten watek ma tak malo odpowiedzi, z czego moze to wynikac?
  • 880 / 364 / 6
Jak nazywa się stosowanie maczy podczas podróży środkiem transportu?

Aplikacja mobilna!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 401 / 20 / 0
działa to ustrojstwo oralnie/sniff? dbam o płuca, nie pale wiec pytam o ww ROA. Jestem zielony w temacie kanna wiec podajcie prosze konkretne odp. Jaka dawka dla nowicjusza, czas dzialania, czas wejscia orientacyjny itd. Bede wdzieczny.
Pozdrawiam
Kszyztow Kraffczyk
  • 380 / 89 / 0
Ktoś tu kiedyś piekł ciastka z nm'ki poszukaj na poprzednich stronach jakieś info powinno być.
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 5806 / 1198 / 43
LittleQueenie jest specem od tego kanna. Kiedyś wrzucała przepis na kanna ciasteczka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 420 / 43 / 0
@essen
rozpuść w spirytusie/oleju i zacznij od 25mg (jak nie masz tolerancji to już poczujesz działanie) mnie 40mg robi średnio, 50mg mocno. Zrobiłem też niedawno kanna ciastka. Gotowałem godzinę w łaźni wodnej w słoiczku z olejem kokosowym. Klepią jak powinny. Mam koło 47mg na ciastko i działają tak jak roztwór spirytusowy. Sniff nie próbowałem.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5806 / 1198 / 43
Re: NM-2201
Nieprzeczytany post autor: london5 »
Przecież sniffem kanna nie działają.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 7 / / 0
Re: NM-2201
Nieprzeczytany post autor: Pelak28 »
Potwierdzam że maczany wychodzą mocarne, nie będę sie rozpisywał bo wiekszość zostało już napisane. Z czystym sercem polecam, jednak nie dla poczatkujących w temacie.
  • 6 / 1 / 0
Znaleźć w piwnicy słoik 20g majeranu na NM-2201 to jak 6 w lotka. Dwa lata temu mama znalazła jak suszyłem maczane i mi ją ukryła a myślałem, że wyjebała. Miła niespodzianka podczas sprzątania piwnicy. Produkt nie stracił na działaniu, więc lalunia. ;]
  • 880 / 364 / 6
To dobrze wiedzieć, jaka jest wytrzymałość materiału. @Tom Gruz, jaką wilgotność miałeś w tej piwni? Jakie temperatury? To wszystko bardzo ważne, bo for science!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.