W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Jak tak :( To co można , nie ukrywam że się lubowałem w tym co powyżej a jak nie to jakieś sposoby żeby to obejść móc przyjebać i sobie nie zaszkodzić, to nadciśnenie max 150/100 na lekach normalne.
I przypominam że się nie ciśnieniuje zdaję sobie sprawę z powagi sytauacji ale wiecie jak jest , pytam przyszłościowo co będę mógł przyjebać a co nie?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
alko mogę , opio , benzo na bank.
[mention]DexPL[/mention]
dex pisał że w dzień kiedy mam przyjebać to odstawić beta-blokery i zastąpić lekami 3 generacji jakoś tak, jakie to leki tej 3 generacji?
Na pewno nie będę ćpał z jakąś dużą czestotliwością i w nadmiarze mówię o jakichś 2 kreskach czy pigule raz na miesiąc.
--------------------------
beta-ketony-beta-blokery-t39255-70.html
To co panowie? Jak to wkońcu jest , jak widać różne opinię chodzą ludzie brali nic im się nie działo a ponoć to bardzo niebezpieczne ostatnia strona nawet o tym że b-b podaję się po przedawkowaniu stymulantów.
Biorę bisoprolol ale tak się składa że nebiwol też mam pod ręką a to lek 3 generacji . Proszę o jakieś ukierunkowanie a jak nie to tej lekarce prosto z mostu powiem jak sprawa wygląda i chuj %-D
Poza tym propranolol dostałem do bupropionu więc już sam nie wiem o ocb.
Jest też post JohnegoH że jak już się jest na bb i chcę się zajebać kreskę czy dwie to żeby nie odstawiać bb bo będzie gorzej.
[mention]SRTN[/mention]
Też walił stimy na bisoprololu i nic się nie stało.
Scalono. taurinnn
Tak to się już mawia, ba, rzuca klasykiem, że bb + stymulanty to śmierć, nie do końca tak jest, widełki, w których leczący się na serce efektywnie ćpają są całkiem szerokie. Oczywiście należy się liczyć z ryzykiem potencjalnego zgonu.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ps ja tam polecam do kardioprotekcji tauryne ale... Ta blokuje powstawanie sero i plucze potas...
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Rozumiem że nebiwolol będzie lepszą alternatywą do tego typu eksperymentów?
No i tak jak mówię nie wielki ilości stimów czy piguła raz w miesiącu max.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.