Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Daj znać jak było :)
Ilość 60ug powinna spokojnie po 50 minutach działać tak, że na pewno byś to zauważyła (tymbardziej że to Twój pierwszy raz).
Jeżeli nie zadziałało i zrobiłaś dorzutkę w ciągu godziny... to nie jest to marnacja, aczkolwiek efekt będzie słabszy niż 120ug na raz.
Ale skoro nie zadziałało 60ug... to obstawiam, że cząsteczka LSD uległa zniszczeniu przez ten czas - z ciekawości jak przechowywałaś blottery?
Albo druga opcja dostałaś jakiś blotter do mikrodosing'u na których jest 20ug i podzieliłaś to na 3, ale obstawiałbym jednak opcję ze zniszczeniem materiału.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
Druga sprawa to jak karton był przechowywany, w dobrych warunkach to i po roku nie powinien stracić zauważalnie na mocy.
13 października 2018Awsco pisze: Siemano, mam zamiar za niedługo walnąć karton, i nie mam pojęcia od czego zacząć. Jak się przygotować, czy może zacząć od grzybków. W sumie nigdy nic nie bałem, tylko regularnie mj. help
13 października 2018Awsco pisze: Siemano, mam zamiar za niedługo walnąć karton, i nie mam pojęcia od czego zacząć. Jak się przygotować, czy może zacząć od grzybków. W sumie nigdy nic nie bałem, tylko regularnie mj. help
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Warto próbować od mniejszych dawek, aby mieć jakiś pogląd jak faza kwasowa wygląda i się z nią oswajać... jednak w miarę większych dawek, kwas może "pokazać" zupełnie coś innego niż to co już znamy i nie sposób być na to w 100% gotowym mimo wcześniejszych doświadczeń.
Ja kilka dni temu wziąłem 300ug ... wcześniej miałem doświadczenie z 150ug, 200ug oraz 250ug... to co się działo... to było zupełnie coś innego niż znałem - kontroli już praktycznie nie miałem (tzn wracałem na chwilę... ale zaraz odlatywałem dalej i tak przez jakieś 4h - aż nie skończył się peak).
Myślę, że 100 - 150ug jest dawką całkiem w porządku na start, powinieneś zauważać lekkie falowanie, wyostrzenie barw... może lekkie wzory na dywanie / kocu / kafelkach itp.
Na zamkniętych oczach powinieneś móc sobie odlecieć w głąb myśli, ale raczej nie powinieneś mieć problemów z kontrolowaniem siebie i ew. "powrotem" - co jest komfortowe.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
15 października 2018misspill pisze: Pierwszy raz powinien być konkretny.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.