Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
27 sierpnia 2018Duce pisze: Marka naboju ma jakieś znaczenie w ogóle? Chociaż w sumie sam przyznam że naboje osi jakoś lepiej pompowały. %-D Z drugiej strony cena jednak znacznie wyższa.
Ostatnio miałem okazję poznać osobę która dorabia sobie sprzedając baloniki na sztuki na festiwalach. Przyznam że świetnie jest wciągnąć balon wielkości 2 albo. i 3 nabojów (oczywiście na raty) szczególnie jak się jest na 200ug legitnego kwasy 150mg mki i nieznanej ilości mj. W pewnym momencie widziałem już tylko kręcący się kolorowy fraktal i mnie jako bezosobową cząstkę w samym środku. Stan niedowierzania, świetny a N2O odgrywa dużą rolę w takim mixie, wybija na wyżyny fazy.![]()
Ostatnio byłem właśnie na 150 ug + wciągałem balony --> piękne CEVy i wspaniałe uczucie.
Przy solidnym inhalowaniu, moje zwidy, przypominają te po LSD, tylko w czarno-białych barwach.
Jak brałem w taki sposób to brałem balonik z 2 nabojami gdzieś co 5-10 minut, łącznie chyba 8 razy. Pod koniec przy zgaszonym świetle i tylko włączonym monitorze pojawiają się ciekawe OEVy, tzn. stwarzanie myślami obiektów wokoło siebie.
Myślę nad spróbowaniem tego. Planuje kupić śmietankę i ładować ją do balona. Czy marka śmietany ma jakieś znaczenie? Na ile balonów mogłaby mi starczyć jedna śmietana?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Swoją drogą wydaje mi się przekoloryzowane to z odwrotną tolerancją
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.