Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 563 / 0
Zastanawiam się czy nie ma pomyłki na liście.
Bo wczoraj się przyjrzałem i seria .45 z baka to było 5E.1801.45

[ external image ]
  • 537 / 35 / 0
To co pssst proponuje jest dobrym rozwiązaniem, zmiana hasla obecnego, a w przypadku ponownego wycieku login+haslo
  • 342 / 30 / 0
Można prosić o hasło ? Można przejrzeć moje posty i głównie "siedzę" w temacie PST / robiłem też testy itp.
Z góry dzięki.
  • 2 / / 0
Też poproszę o hasło. Ja z kolei jestem tu nowy, nowiutki, hyperreala raczej lurkowałem, natomiast mam zamiar zacząć się udzielać (choć jako chłopaka o dość skromnej historii narkotykowej nieco onieśmiela mnie znawstwo niektórych użytkowników ;) )

PST miałem okazję próbować dwa razy, mak załatwiał mi siedzący mocniej w temacie kumpel, który ostatnio zasugerował, żebym jednak szukał na własną rękę. Piątek specjalnie zostawiłem sobie wolny na herbatkę, więc jutro będę robił tour po sklepach. Makfinder bardzo by pomógł :)
  • 3901 / 563 / 0
Minimalne wymagania sprzętowe:
- rok na forum albo 2 tysiące postów
-SAMSUNG 42 CALE CZTERY KA ULTRA HA DE
  • 600 / 68 / 0
Ewentualnie donate w postaci 3 ton Tesco.11 dla minimum 3 wybranych osób.
Lub druga opcja, tygodniowa opieka nad wybranym userem na skręcie.
Make your choice :)

Tak poważnie, to jest trochę bezczelnie.
Nic kolego do Ciebie nie mam, jednak z rozbrajającą szczerością napisałeś prawdę :)
  • 3901 / 563 / 0
Na miejscu Frania zaproponowałbym łapówkę Kierownikowi %-D
  • 432 / 31 / 0
Podeslijcie dobrzy ludzie nowe hasło.
  • 57 / 16 / 0
nk haslo
  • 2897 / 619 / 10
Nie licz na nie.

Każdy kto chce otrzymać hasło niech zapozna się z pierwszym postem. Został zaktualizowany.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.