Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś tu usiłuje siać defetyzm, bo się obawia ćpuńskiej konkurencji
[/quote]
Bardzo bym chciał żeby tak było bo wydałem na rzeczony mak swoje ostatnie pieniądze :-( możliwe ze trafiłem na nieklepliwą serię w serii ale przysięgam że w przypadku tego mojego konkretnego maku mówię prawde :finger:
pierdolony
niekoniecznie. bylo sporo opini, ze ten mak dziala slabo :-)
jak nie mozecie dojsc do porozumienia to wyślijcie mi mak a ja przeprowadzę ekspertyzę jako ćpuński biegły. albo wrzućcie do mojego pojemnika
dziękujemy dziękujemy
[ external image ]
Małe paczki .52 w ilości 1kg bez tolerki (cale lato) oceniam 4/10
Miks tych dwóch w ilości 2kg 6/10
Bakalland .52 dalej w ilości 1kg dzis+1mg xanax i jest wypas
03 października 2018eth0 pisze:Odtrułem się. Na całe 3 dni.02 października 2018Seken pisze: Eth0 ty czasem nie miales sie odtruc juz pare tygodni temu?
Jestem za słaby i obecnie to jest dla mnie nie do przejścia, jak będę mieć inną sytuację życiową to pojadę na detoks do szpitala, a na razie się ratuje makiem.
A brałem w tym tygodniu .35 kerfa, więc tolerka mi i tak spadła na pewno. Wczoraj nawet 1.25kg tego .35 kerfurowskiego zadziałało lepiej....
Straszna nędza, wkurwiłem się tylko. A specjalnie medytowałem nad stoiskiem i wybrałem lepiej wyglądające nasiona, które ładnie oblepiały.
Ja biorę raz mak raz kodę, dzięki temu tolerka jakby wolniej skacze, albo to po prostu moje osobiste odczucia.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.