Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Wpieprdoliłem 300mg efki (całe opakowanie tussi) i pytanie: moge iść się bez strachu najebać?
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
mozesz spokojnie
Regulamin
1. Mam zawsze rację
2. Jak nie mam racji - patrz punkt pierwszy
  • 612 / 3 / 0
troche odpowiedz byla za pozno ;] ale nie szkodzi i tak sie najebalem i tao w chuj ostro jnigdy nie mialem takiej pizdy niby najebany jak zwyklae pizda jest ale kurw a taka inna zupelnie jeszcze mi caly czas kurwa dreszcze chodza po plecach jest zajebiscie w chuj
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Ja parę razy sobie zafundowałam coś podobnego. I nie powiem że nie było fajnie, tylko cholera pamietam, że miałam zajebisty "samolocik"( %-D ) a nie mogłam za diabła zasnąć :-p .
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 612 / 3 / 0
Mix całkiem ciekawy i przyjemny. Tyle, że potem przestało być przyjemnie :/ Serce mnie tak napierdzielało, że myślałem, że zejde. Kłuło jeszcze mnie w klatce 3 dni później :/
  • 381 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
No mnie po takim mixie strasznie nerka napieprzała (chyba nerka :-p ) przez jakieś dwa dni :-/
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 612 / 3 / 0
Ale mimo wszystko nie da się zaprzeczyć, że faza bardzo przyjemna. Jest się pijanym, ale przez to całe upojenie alkoholowe przebija się taka świerza świadomość, że to tak ujme :cool: Mi się podobało, chociaż skutki takiej mieszanki (w moim przypadku) są naprawde nieciekawe, a szkoda :-/
  • 73 / / 0
Nieprzeczytany post autor: polo »
nie oplaca sie efki z alko brac bo słabo efka działa wtedy , lepiej samą bo alko to szajs ktory zamula
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: no_future_punk! »
miks dobry jesli nie pije sie wiecej niz 4-5 piw...
w wiekszych ilosciach NAPRAWDE ODRADZAM !
Wczoraj doszedłem do wniosku, że nie ma dla mnie już przyszłości
W domu jak zwykle syf a w budzie same zaległości
Wszyscy mi robią gnój, wszyscy mnie kurwa nienawidzą
wszyscy przeciwko mnie, a ja się całym światem brzydzę !!!
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
znaczy sie taka sprawa jest... walłem 20 tab tussi było fajnie i wogóle ale nie o to chodzi... koło 18 okazało sie że jest okazja nawalenia sie w pizdu.. czyli koło 3 h od ostatnich tabletek zacząłem pić bro na przemian z wódą ze słusznymi przerwami.... powiem Wam jest nieźle tolerka na alko skoczyła nieźle ( w tej chwili licząc to co wypiłem jedynym słusznym rozwiązaniem byłaby pozycja boczna ustalona) bolą mnie trochę plecy.... ale tak to fajnie, zobaczymy jutro jak wstanę...
pozdro

EDIT: ujebałem sie jak świnia, nie pamiętam co się działo następnego dnia miałem mega kaca :/
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2008 przez akoAco, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.