Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Trzyma mnie cały dzień od rana do wieczora, poprawia nastrój, chęć do działania. Nadrabiam wszystkie zaległości w pracy, potrafię się skupić na danym zadaniu, staje się gadatliwy . Ale uwaga, po dwóch dniach używania odstawiam, bo pojawiają się stany lękowe. Dobrze zacząć tydzień, poniedziałek, wtorek i koniec. Myślę po obserwacji działania, że pseudoefedryna zwiększa poziom dopaminy i/lub seratoniny , ponieważ w środę i czwartek, mimo, że nie biorę, czuję jeszcze pozytywne działanie, głównie objawiające się dobrym nastrojem i brakiem zmęczenia.
Co ciekawe, mimo, że stymulant nie powoduje bezsenności. Podczas uprawiania sportu, mogę biegać 2 godziny po boisku bez uczucia zmęczenia. Ważne! : Nie należy przesadzać z dawką bo nie przynosi to pozytywnych efektów.
Na mnie działa 6 tabletek czyli 360 mg, a ważę 100 kg. . Działanie uboczne: bardzo trudno oddaje mocz, zwiększony popęd seksualny ale z jednoczesną impotencją, brak apetytu, zmniejszona chęć do używek (kawy,tytoniu, alkoholu) . Podsumowując: w moim przypadku działa jak bardzo dobry antydepresant z tą różnicą, że nie trzeba czekać kilka tygodni aby poczuć działanie. Co ważne pseudo nie obciąża wątroby. W większości jest wydalana z moczem.
Dodano akapity -- 909
A za każdym razem jak czytam o narkotykach jako antydepresantach umiera jakaś szara komórka w moim mózgu.
The dream is gone
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
The dream is gone
Że jestem zielona i słyszałam, że to się da sniffować, to ile polecacie na pierwszy raz ;) ?
A jak poważny masz katar?
Ciągle popijane kawą.
Nie chodzi mi o euforię ale o napływ energii i wytrzynałości.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.