Może jutro spróbuję mniejszą dawkę prl, tak 2,5mg?
Aplikacja 5mg pod jezyk( 2 płaskie żółte mikrołyżeczki) - nie spowodowała żadnego drętwienia języka itp.
Smak... Smakowało się gorsze rzeczy.
PO 15 minutach nic, po 40 minutach jakieś takie dziwne uczucie...
( 4h wcześniej zażyte 5mg 4F-MPH)
Ogólnie lepiej zebrałem się do zrobienia tego co miałem dzisiaj zrobić, a w CSa wbiłem lepszy stat niż zwykle.
Jeszcze tylko dzisiaj coś przydatnego poczytać...
Mam jeszcze Fenylopiracetam, ale na dzień dobry nie chcę za bardzo mieszać. ( Jeszcze czekam na Cholinę i Noopept)
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Powód: Wycięcie zbędnego cytatu - cytat posta bezpośrednio nad postem cytującego.
16 sierpnia 2018iwan27 pisze: Dzisiaj dotarł mi PRL-8-53.
Aplikacja 5mg pod jezyk( 2 płaskie żółte mikrołyżeczki) - nie spowodowała żadnego drętwienia języka itp.
Smak... Smakowało się gorsze rzeczy.
PO 15 minutach nic, po 40 minutach jakieś takie dziwne uczucie...
( 4h wcześniej zażyte 5mg 4F-MPH)
Ogólnie lepiej zebrałem się do zrobienia tego co miałem dzisiaj zrobić, a w CSa wbiłem lepszy stat niż zwykle.
Jeszcze tylko dzisiaj coś przydatnego poczytać...
Mam jeszcze Fenylopiracetam, ale na dzień dobry nie chcę za bardzo mieszać. ( Jeszcze czekam na Cholinę i Noopept)
Nic nie bój to po prostu ma tak działać, nootropy to taka mocniejsza kawa, nic nadzwyczajnego, ja powoli od nich odchodze mimo ze działaja to robia średnio robote
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Powód: Wycięcie zbędnego cytatu - cytat posta bezpośrednio nad postem cytującego.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Wszyscy opisują różne doświadczenia ale nie napiszą podstaw.
Dawka jaka uzyli , kiedy czuc bylo substancję i po ilu godzinach zeszlo a to ważne.
@Astral Walker
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.