Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 158 / 2 / 0
Witam hyperrealowiczow
Mógłby ktoś przybliżyć mi wszelkie różnice między etizolamem i clonazolamem? Jakie są różnice w działaniach, co jest lepsze do mixow, jaki jest czas działania itp.
  • 880 / 364 / 6
1. Czas trwania - okres półtrwania klonazolamu to jakieś 11 godzin, etizolamu to 3. Szybciej eti schodzi.
2. Moc - klonazolam u niezepsutych benzo dusz potrafi wywoływać amnezję już w dawce 0,5 mg, eti potrzebowałoby z 3 mg.
3. Zastosowanie - etizolam jest mocno nasenny, klonazolam zaś dużo bardziej miorelaksacyjny (rozluźnia mięśnie).

Przede wszystkim ze względu na moc działania klonazolam uzależnia szybciej. Z moich doświadczeń efekty odstawienne potrafią być już na trzeci dzień brania.

Co do miksów - to z czym chcesz to miksować? Etizolam się ponoć dobrze sprawdza jako podkładka pod stimy, klonazolam stosowany jako podkładka do stimów może co najwyżej doprowadzić do eskalacji popierdolenia :)
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 218 / 14 / 0
etizolam a clonoazolam to jak proca i ak 47.
  • 837 / 78 / 0
bądź szabla i czołg
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 142 / 8 / 0
Eti mozna dorzucac i nie zrywa tak filmu a klon niewiadomo kiedy
  • 1974 / 525 / 0
Najkrócej ująłbym to, że różnica jest taka jak między alprazolamem a klonazepamem, klonazolam jest dużo mocniejszy, bardziej upierdalający, eti jest bardziej funkcjonalny.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1878 / 195 / 0
24 września 2018LittleQueenie pisze:
Klonazolam stosowany jako podkładka do stimów może co najwyżej doprowadzić do eskalacji popierdolenia :)
Etizolam dobra podkładka, chociaż teraz będzie ciężko z jego dostępnością

Wydaję mi się, że Klon w odpowiedniej dawce mógłby znieść spięte mięśnie, spięty umysł, jak i pozostałe nerwicowe efekty
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 158 / 2 / 0
A jest jakieś benzo nadające się do mixow które też działa miorelaksacyjnie?
  • 880 / 364 / 6
Jeszcze raz się zapytam, z czym ty to chcesz miksować?
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1211 / 616 / 0
Polecam diazepam w miksie z MJ, chillout nieziemski. ;-) Do tego ze 2-3 browarki i nic więcej do szczęścia nie trzeba. :-D
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.