Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
Wróciłem wczoraj z 3 dniowego mj-party. Jaralismy głównie z wiadra i shoty były niesamowite ;p

fota przedstawia ostatnie palenie, niestety z domieszką tyty, bo dużo ryja do upalenia, a mało tematu do zarzucenia.
http://img151.imageshack.us/my.php?imag ... 018ld3.jpg
Sex telefon
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Wiadro z lufą jest cienkie i hańbą jest nazywać coś takiego wiadrem :rolleyes:
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="Mayday"]
Wiadro z lufą jest cienkie i hańbą jest nazywać coś takiego wiadrem ]

ta zniewaga krwi wymaga. Na stos z nim! Na stos!
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
mejdej co ty gadaż
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: paszczak420 »
mi sie wydaje, ze wiesz to byl taki odruch on go kurwa kopał
z trzy razy nie
i on kurwa wiesz odruchowo machnął ręką trafił go kurwa, wiesz
ten przyhardkożył
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
wiadro miażdży a najlepiej z 3 pod rząd z rana jak sie nic jeszcze nie paliło oczy wtedy takie -_-
Maisssterrr qrwy
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Gadam że lufe z kiosku moge sciganąc na raz jak normalnie pale, jak robie wiadro to z 2l butelki, 0,3 do cybucha po czym wtłaczam w swoje płuca buchahaha :diabolic:
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2008 przez Mayday, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 222 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
wiadro dobra rzecz, ekonomiczniejszej metody palenia nie znam. Dla mnie najlepsza opcja to 1.5l butelka wsadzona w 2l, lufa na sztorc w korek i można ściągać ;) sreberko też daje rade, ale jest o wiele mniej trwałe, oraz mniej wygodne. Poza tym nie mamy później lufki którą można skacić, a przy używaniu wiadra soki na lufie osadzają się znacznie lepiej niż podczas zwykłego palenia. Wartko wykołować jakiś porządny korek, aby zapewnić dobrą szczelność .Osobiście korzystam z korka po winie, zrobiłem w nim dziurę, trochę obrobiłem nożykiem, aby dobrze przywierał do gwintu butelki i gotowe, służy mi już od 2 lat ;]

Wiadro ma jeszcze jeden duży plus - jest najmniej przypałowe jeśli chodzi o dym, jeśli sprawnie obsługujemy wiadro cały dym zostanie w butelce, a później trafia od razy do naszych płuc, wystarczy wypuścić chmurę za okno i nie ma śladu po jaraniu, na dodatek akcja potrwa o wiele krócej niż spalenie lufy tudzież lolka
Należy pamiętać że w wypadku posiadania "zgrudzonego" materiału, nie warto nabijać jednej wielkiej grudy, tylko rozdrobnić na kilka mniejszych, wtedy o wiele łatwiej rozpalić co w wypadku wiadra jest dość istotne

lufa lufie nie równa, czasem możemy ściągnąć za jednym razem, a czasem nawet jak byśmy bardzo chcieli to jej nie zamkniemy w mniej niż w np. pięciu chmurach. w Polsce przyjeło się, że gram to 6 nabić, czyli 0.3 to jakieś 2 nabicia Myślę, że nie zauważyłbym różnicy pomiędzy spaleniem 2 nabić pod rząd, a jednorazowym ściągnięciem wszystkiego ze sreberka, z wyjątkiem tego, że nie posiadałbym szkła, które nawiasem mówiąc byłoby prawdopodobnie całkiem nieźle obsadzone po dwóch wiadrowych strzałach ;) Jaka w tym hańba?
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: boochos »
a jak by zrobic wiadro z butli 'dar natury', takiej 19.5l chyba?? :-D cyban z alu albo z jakiegos duzego bongosa, nabic ze 2g no i zmontowac kilku specjalistow :-D jacys chetni? :-D
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Nie ma jak porządna 5l butla xP. Od spodu zrobić dziurkę, zatkać paluchem, napełnić wodą, srebro od góry, na srebro temat, temat odpalić, uwolnić wodę.

Kurwa znam to na pamięć :P
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.