16 maja 2018ravez pisze: Siemka,
Myślę, że ten temat będzie odpowiedni - zaczynam brać teścia. Czy któreś dragi wchodzą z nim w interakcję? Są jakieś niebezpieczne połączenia?
Oczywiście nie polecam takiego stylu życia :-)
Podstawa to konsekwencja - dieta i dobry program. Udało mi się przyjebać praktycznie samych mięśni 15 kilo w 8 miesięcy tylko na kreatynie i białku. Dopiero po przekroczeniu 82kg zacząłem się zalewać. W ciągu ostatnich 4 miesięcy zszedłem 4 kilo z 85. Najlepszą decyzją do nabierania masy i siły IMO było zaczęcie programu 5x5.
Miejcie realne oczekiwania - nie wierzcie fitness industry - transformacje gwiazd, ludzie z insta itd pròbują głównie sprzedać swój shit.
24 sierpnia 2018szynszyla pisze:Na cyklu jestem kilka lat co nie przeszkadza mi cpać okazjonalnie oraz popadać raz na kilka miesięcy w kilku-kilkunastodniowe ciągi. ;-)16 maja 2018ravez pisze: Siemka,
Myślę, że ten temat będzie odpowiedni - zaczynam brać teścia. Czy któreś dragi wchodzą z nim w interakcję? Są jakieś niebezpieczne połączenia?
Oczywiście nie polecam takiego stylu życia :-)
Najlepiej jakbys poukladal sobie tak zeby byla silownia i jak juz mus to piwko czy cos w tym stylu na weekend. Zgadzam sie z Toba, nie polecam takiego stylu.
Jak zobaczysz po cyklu na kreatynie_glutaminie- bcaa jak podziala narkotyk zwatpisz.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
03 października 2018Stteetart pisze: Pół biedy jak nie bedziesz sie suplementowac.
Jak zobaczysz po cyklu na kreatynie_glutaminie- bcaa jak podziala narkotyk zwatpisz.
BCAA obizna poziom serotoniny jak dobrze kojarze
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.