Jest dość podobna do 1 z moich krzaków - podobny kształt liści. Kolor inny, ale to kwestia oświetlenia i aparatu. Faza kwitnienia też bardzo zbliżona.
P.S. Muszę pochwalić się swoim bydlakiem... (w sensie krzakiem).
Jest to jedna z moich najstarszych (a właściwie najstarsza) roślin. Posadzona do gleby jakoś w połowie kwietnia (albo nawet wcześniej).
Odmiana oczywiście nieznana, ale geny to przewaga Sativa (dopiero zaczyna nabierać sierści). Jakiś czas temu była już prawie martwa po spotkaniu z sarną / jeleniem, ale odratowałem. łodyga grubości ku..sa i długa (gdyby ją wyprostować) na jakieś 2.5 m. Bardzo rozrośnięta na boki dzięki LST. Zdjęcia wykonane z odległości kilku metrów (by zmieściła się w kadrze).
kolor rzeczywiście jest tutaj trochę inny niż na pozostałych zdjęciach - robiłem je wieczorem kiedy było już sporo mniej światła
08 września 2018Fatmorgan pisze: Chciałem się wstrzymać do końca uprawy i zrobić fotorelacje z całości, ale jedna z fotek na tyle mi się podoba, że się podzielę. Stan z dnia dzisiejszego
@jezus
Ładny ten krzaczek, jak oblepi się topami to będzie wyglądał zacnie.
C.R.E.A.M.
Ciesze się z twoich zbiorów.Nie będziesz musiał latać za dilerami tylko będziesz miał swoje palonko.Wiekie propsy !
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jezusie co robisz z liśćmi po plonach ? Mam na myśli te duże, nieoszronione
Z 2 roślin na łące, które są najbardziej zaawansowane wyjdzie już znaczna ilość podchodząca pod 100 g (tak spekuluję). W ogóle muszę zrobić suszarkę do tego - to co ściąłem wczoraj suszę w otwartym pudełku po butach (przewlokłem sznurek i powiesiłem topy jak pranie). Pudełko stoi w kącie w rogu przy otwartym 24 h na dobę oknie. Dbam, żeby było jak najciemniej. Temat jest na tyle luźny, że może już pojutrze zapalę te najmniejsze popcorny : 0
Na większy zbiór zrobię też suszarkę z pudła, tylko większego. Oczywiście planuję też curring.
Jakieś rady? : ) To moje pierwsze suszenie.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.