Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 917 / 235 / 0
Mnie by było szkoda pierwsze chmurki puszczać w niebo, tak więc zaciągam się pierwszymi buchami, a także nie przepalam folii przed jaraniem, a to dlatego że zawsze jestem zciśnieniowany;)
Zrobiłem sobie przerwe od brązu, dwa tygodnie na trampku i tolerancja mi spadła niesamowicie, gdzie 2 tygodnie temu paliłem sztukę zajebistego jasnego sortu na raz, a teraz 100mg dużo słabszego ciemno brązowego brałna i jestem kontent:)) że przytoczę słowa znanego redaktora telewizyjnego ; " Kto nie robi przerwy, ten szybko traci nerwy" ;)
  • 160 / 19 / 0
Znam;-) oglądałam 😂
Ja tego nie łapie bo nie lubię smaku tego pierwszego zjazdu. Nawet w ciągu na skręcie tego nie łapałam bo wymiotować mi się chciało :-)
  • 43 / 2 / 0
Oj ja helupkę to tylko fcanau, szkoda mi fazki :)
Szukam ludzi z Trójmiasta.
  • 31 / 2 / 0
Pewnie to kwestia osobnicza ale tylko palenie wchodzi w gre poprostu lubie ten proceder pierwszy tez odpuszczam. Klucie mnie strasznie odrzuca i nie mow ze to kwestia czasu bo juz mam troche lat i znamy sie nie od dzis z ta pania.
  • 924 / 138 / 0
Słyszał ktoś coś na temat Karpacza?
Bo coś mi się o uszy obiło.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 14 / 2 / 0
^Niet, a co ?? Czy wy ludki też uważacie,że brown z którego kropla jest brązowa, z reguły jest mocniejszy? Np. Dziś, a ściśle mówiac wczoraj mój ulubiony zapatrzeniowiec przywiózł mi sztuę brązu i odrazu poleciałem do pokoju,zamknąłem sie i bum. Pięknie pływająca
  • 160 / 19 / 0
Ale zawsze jest kropla brązowa więc nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedź 😊
  • 31 / 2 / 0
Pytanie dla palacych. Ja niegdy nie uzywalem inaczej H jak palenie. Jak pale to nie odczuwam powalajacej przyjnosci jak w przypadku np. wypicia 100 ml metadonu tylko zabicie skreta. Robie cos nie tak, mam slaby towar czy tak jest ze palona H nie daje tyle satysfacji nie wazne ile bym przepalil ?
  • 14 / 2 / 0
08 września 2018Amnezjaaa pisze:
Ale zawsze jest kropla brązowa więc nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedź 😊
Nieraz jest taka czerwonawa bardziej niż brązowa 😉
  • 917 / 235 / 0
Puknąłem ostatnie 100 mg brązu, i od razu pożałowałem że wcześniej 4 ćwiartki spaliłem na folii. Jednak heroina jest stworzona to stukania w kanalizację, tego uczucia rozlewającej się przyjemności niestety nigdy nie poczujemy paląc. Dzisiaj wziąłem ostatni raz here ,jutro PST albo thiocodin i od niedzieli wchodzę na bupre, planuje substytucje i zerowanie w niedalekiej przyszłości... dzisiejszy strzał był moim pożegnalnym.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.