Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Znacie jakieś łatwo dostępne dragi poprawiające samo poczucie, lekkie haluny, coś po czym nie będę miał problemu z odstawieniem?
  • 2897 / 620 / 10
Nie istnieją /thread

also
lekkie haluny
%-D
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 454 / 39 / 0
Mikrodozowanie psychodelików. Halucynacji nie będzie, ale humor poprawi się. Also, każdy narkotyk uzależnia, nic nie nadaje się do codziennego brania. Zadbaj o dobrą dietę i ruch, a każdego dnia będziesz miał dobry humor.
  • 2116 / 634 / 0
Lekkie odstawienie i reszta wymagań - na pewno nie barbiturany, depresanty (benzodiazepiny, opiaty), z-drugsy, ogólnie większość leków/dragów o widocznym i odczuwalnym działaniu szybko wpierdala. Benzodiazepiny i barbiturany są w tej kwestii absolutnie "mistrzowskie". No i nie zapominajmy o parszywym, legalnym depresancie, z którym mamy problem wręcz światowy - etanolu.

Jak chcesz się bawić, to może DPH? Tylko nie zjedz za dużo, bo będziesz struty i odganiał się od nieistniejących pająków. Jedzenie soli do irygacji pochwy (benzydamina) jest dla mnie obrzydliwe i to raczej nie na co dzień, ale są amatorzy i takich rozrywek.

Przychodzi mi na myśl pregabalina. Oczywiście również uzależnia, ale to inna półka od czołowych depresantów. Jest też dziwna w działaniu, na początku działa kompletnie inaczej od "ustabilizowanego" wpływu na receptory. Lekarze ostatnio też nie mają większych oporów przed przepisywaniem jej zamiast tradycyjnych SSRI czy innych gówienek, spróbuj.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 3455 / 1124 / 0
Z różnych półek: microdosing DXM, pregabalina, fenibut, fenylopiracetam.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3245 / 556 / 0
sport, dziewczyna, muzyka, realizowanie celów.

Pozdrawiam :)
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.